Edwin mag niet uit gtst


Gast

/ #2358 Re:

2012-01-31 00:14

#2357: :-) -

Ja maar hoe kom je in die programma's ? want ook die nemen de gtst kijkers als rare figuren hoor.
Maar als we met z'n allen 2 weken niet kijken loopt RTL zo'n 10 miljoen aan reclame verdiensten mis en het lijkt mij dat Raynor terughalen een stuk goedkoper is hahaha.
Maar morgen (als ik het goed las) gaat Anton vreemd met Maxime of all people en zo gaat het gezin Bouwhuis helemaal kapot en weg zijn ze dan volgend jaar om plaats te maken voor een nieuw stel nietszeggende acteurs zoals de voor mij nu al doodvervelende nieuwe politieagente die geen woord en blik kan acteren....en die krijgt dan wat met Jack , ja deuuuuuuuuuuu voor dat wijf laat hij echt Lorena niet staan in het echte leven na wat ze allemaal overwonnen hebben.
Ik denk dat er een machtspelletje gaande is op de redactie van GTST, wie de mafste verhaallijn bedenkt krijgt de leiding of zoiets (en heeft Everon zich ingekocht of zo dat hij maar mag blijven in de serie ondanks zijn afschuwelijk slechte spel en de haat van bijna alle fans?).
Ik denk dat er een vies spelletje met Raynor is gespeeld en dat alle Bouwhuisjes zijn misbruikt om de kijkcijfers op te krikken en kijk dit is hun dank..............................