't Schrijverke in Mierlo; Onze kinderen in de kou? Dat nooit!


Gast

/ #5

2021-06-22 21:27

Wat een grap die gemeente Geldrop-Mierlo! Zijn ze eerst jaren bezig om een huisvestingsplan te maken. Het beste waar ze dan mee komen is 't Schrijverke in drie locaties opsplitsen. Natuurlijk zonder het raadplegen van de ouders. Ze hebben geen idee wat dit betekent, alleen de €€€ zijn belangrijk (dat bleek wel uit de 'koehandel' tijdens de laatste raadsvergadering).

Veel ouders zullen zich op moeten splitsen naar twee locaties om hun kinderen veilig op school te krijgen. De Geldropseweg is de drukste weg van Mierlo en voorrang krijgen is niet vanzelfsprekend. Ik fiets daar dagelijks en kan daar regelmatig op een motorkap liggen. Ook is er geen voetpad langs de Santheuvel West, fijn om je kinderen in de spits tussen de scooters en fietsers te laten wandelen.

Het wordt nog mooier als de halve wijk Luchen hun kinderen met de auto naar de Kersentuin (1,5km en geen parkeerplaatsen) gaat brengen. Het is nu al vaak erg druk met auto's op locatie Luchen, kun je nagaan hoe het wordt als iedereen zijn auto langs de Santheuvel/Wersakker gaat parkeren.

Ik neem aan dat de gemeente dit ook in haar zorgvuldig opgestelde plan heeft meegenomen.




Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...