't Schrijverke in Mierlo; Onze kinderen in de kou? Dat nooit!

Onze kinderen in de kou? Dat nooit! Kom nu in actie en teken de petitie!

In de Snipkes van de afgelopen tijd zijn jullie als ouders regelmatig geïnformeerd over het huisvestingsprobleem van locatie Luchen. De school is véél te klein voor het aantal leerlingen. En al een paar jaar volgt groep 8 onderwijs in locatie Centrum. Een ongewenste situatie, want we zitten op beide locaties te VOL!

Lange tijd hebben we vertrouwen gehad dat de gemeente over de brug zou komen met een oplossing. Ondanks de vele gesprekken die daarover al zijn gevoerd met de gemeente is dat nog steeds niet het geval. Wij hebben grote zorgen over de huisvesting volgend schooljaar. We komen al minimaal 2 klaslokalen tekort. Daarom slaan de MR-oudergeleding, Ouderraad en een aantal betrokken ouders de handen ineen en is het tijd voor ACTIE. Deze actie zetten we op om ons bestuur en directie te ondersteunen in hun pleidooi voor uitbreiding van het schoolgebouw van locatie Luchen. Want voor volgend schooljaar is het ruimtegebrek groter dan ooit en ook voor de jaren 2022-2023 en daarna zullen door de groei van de wijk Luchen, nieuwe aanmeldingen binnen blijven stromen. We willen dat alle ouders van de wijk Luchen de mogelijkheid blijven houden om voor het Schrijverke te kunnen kiezen als basisschool voor hun kinderen. Dat is immers ieders goed recht! Dat wil jij toch ook?! Teken daarom deze petitie en help ons om een statement te maken richting de gemeente en de gemeente eindelijk van te overtuigen dat het zo niet langer kan!

Kom samen met ons in ACTIE, want…

  • Jij wil toch ook dat ouders een vrije keuze hebben om voor een school te kiezen die bij hun past!
  • Jij wil toch ook dat jouw kind niet in een klas terecht komt van 35 kinderen!
  • Jij wil toch ook dat de gemeente onze kinderen niet langer in de kou laten staan! DSC02072.JPG_j-M_.JPG
  • Jij wil toch ook dat jouw kind in een fijne ruimte op school onderwijs kan volgen!DSC02068.JPG_j-M_.JPG
  • Jij wil toch ook dat jouw kind op school genoeg bewegingsruimte heeft!DSC02056.JPG_f-M_.JPG
  • Jij wil toch ook dat jouw kind dichtbij huis naar school kan gaan samen met alle kinderen in de wijk!

3 noodlokalen
De tijd dringt en er MOET een oplossing komen vóór de start van het volgende schooljaar. Daarom zijn 3 NOODLOKALEN voor in ieder geval volgend schooljaar de oplossing om de alle klassen een goede plek te geven voor locatie Luchen. En er daarmee ook genoeg ruimte over blijft voor alle klassen van locatie Centrum. Want ook daar neemt het leerlingenaantal nog altijd toe en is maar beperkt ruimte voor leerlingen van locatie Luchen. Daarnaast zorgt het steeds verplaatsen van bovenbouwgroepen naar locatie Centrum voor een ongewenste klassenopbouw en dynamiek op beide locaties. 

Teken deze petitie!
Help ons en teken deze PETITIE (via link). Op woensdag 19 mei overhandigen wij alle handtekeningen aan de wethouder op locatie Luchen. Breng je kind die dag niet met de auto naar school. De parkeerplaats is dan maar beperkt beschikbaar. Bedankt!


Angélique van Bree en Sanne Kuijpers (MR-oudergeleding) Saskia van Limpt (Ouderraad) Alexander van Eerden en Paul van den Heuvel (betrokken ouders)    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Angélique van Bree en Sanne Kuijpers (MR-oudergeleding) Saskia van Limpt (Ouderraad) Alexander van Eerden en Paul van den Heuvel (betrokken ouders) om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...