POLITIEAGENT TOT MAX 62 JAAR

Gast

/ #19

2020-05-22 14:46

ORT omhoog absoluut mee eens. Alhoewel ik het er ook mee eens ben dat je de werkdruk niet af kunt kopen, want als je meer betaald krijgt betekent dat niet dat je minder belast wordt. Zo is ook bekend dat een hogere financiele vergoeding slechts een beperkt houdbare uitwerking heeft. Het is wel zo fair om zwaar werk ook redelijk te vergoeden.

Ook een uitreden op 62-jaar met een acceptabele vergoeding juich ik zeer toe en is zeker terecht. Een uitreden na 40-jarig dienstverband vind ik zeker niet te veel gevraagd. Volgens mij heb je dan toch wel zodanig veel aan deze maatschappij en de financiele voorzieningen bijgedragen dat je daar terecht aanspraak op kunt maken. Momenteel zijn er collega's die de 50 jaar vol gaan maken. Is dat dan redelijk? In mijn ogen niet. Volgens mij heb je dan zelfs onevenredig veel bijgedragen. 

Wat een salarisverhoging met een bedrag voor allen betreft: Daar kan ik me wel in vinden, maar ook daar zullen er weer mensen niet blij mee zijn. Dat zullen we altijd blijven houden. Tenzij je iedereen het bedrag geeft wat normaal gesproken de salarisverhoging voor de hoogstbetaalde geweest zou zijn. Zo heeft men dat in Belgie gedaan met de vaststelling van de salarissen, toen er een nieuw rangen- en salarisstelsel kwam. Agent, hoofdagent en brigadier werden inspecteur en daarbij werd de hoogstbetaalde brigadier als uitgangspunt genomen. (Ik weet niet of ze daar ook zo heetten destijds) In ieder geval: kijk naar het hoogste bedrag en geef dat dan iedereen. Iedereen tevreden......behalve de minster waarschijnlijk.

 




Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...