POLITIEAGENT TOT MAX 62 JAAR

Een vermoeide diender

/ #11 CAO onderhandelingsakkoord

2018-09-15 07:07

Beste Dolf,

Zoals hiervoor geopperd zou via het intranet een raadpleging gehouden moeten worden. Niet iedereen is lid van een bond maar heeft misschien wél een mening over dit onderhandelaarsakkoord. En dit gaat over ons allemaal! Sommige collega's zijn na teleurstellende actie uit het verleden uit een bond gestapt, maar nog steeds collega!

mijn voornaamste bezwaren:

- 8% is toch echt te weinig. Het dekt over 3 jaar gemeten niet of nauwelijks de inflatiekosten. Een aantal jaren geleden is er eens een akkoord bereikt voor 10% wat net wél de inflatie dekt. Waarom niet, nu het zo "goed" gaat in Nederland, niet nog zoiets???

- De vorige CAO liep tot 01-01-2018. Het minste wat men kan doen is om de nieuwe CAO op die datum te laten beginnen. dan heb je 6 maanden extra plezier van een salarisverhoging inclusief vakantiegeld en 13e maand.

- Dat er helemaal niets is geregeld voor de oudere dienders en FLO vind ik ongebegrijpelijk. Ik ben ooit begonnen met de toezegging dat ik er na 40j uit mocht. Dat zou volgend jaar zijn. Nu moet ik 10 jaar extra. Dat het iets aangepast werd naar 62 snap ik...maar 10 jaar???

 




Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...