Anne Faber dood door schuld rechtssysteem


Gast

/ #198

2017-10-29 10:05

Hallo Lydia,
Ik heb je aankondiging aan mijn beste vriendin gestuurd. Haar dochter is ongeveer 7 jaar geleden aangevallen in Hoofddorp.
Ze is ontsnapt aan de aanval/aanranding van een poolse man die haar na het uitstappen van de bus bij het station 's avonds in de bosjes heeft gesleurd,ze is tijdens de aanval bedreigd met de dood als ze zou gillen. Omdat er mensen langs kwamen heeft ze kunnen ontsnappen.
De politie in Hoofddorp heeft hier niets mee gedaan.
En de dochter heeft de gebeurtenis geblokkeerd en wil er eigenlijk niet over praten.
Dus denk ik dat er van de moeder (mijn beste vriendin) een reactie gaat komen. Bij haar leeft het nog steeds, ook denk ik bij de dochter, en bij mij zeker omdat ik ook het e.e.a. heb meegemaakt (ik ben nu 64 jaar oud), ik heb altijd het gevoel gehad en terecht, dat vrouwen vogelvrij zijn en dat er met ons gedaan kan worden waar mannen zin in hebben zonder serieuze consequenties. Veiligheid en justitie dient vrouwen niet!.

Ik heb de indruk dat de regering niet blij is met de petitie en dat ze willen dat de aandacht die het heeft gekregen verdwijnt, Juist daarom ben ik heel blij dat de petitie nog steeds open is.
Zou het misschien mogelijk zijn voor je om een FB pagina te openen voor de petitie. En dan met admins/moderators per provincie te bewerkstelligen dat dit niet onder het vloerkleed wordt geveegd.
Voor Anne Faber.

Mvg
Hilke (op FB Vahana Hilke Eitner).



Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...