POLITIEAGENT TOT MAX 62 JAAR


Gast

/ #3

2017-08-19 22:23

Dolf, prima stukje.
Ik ben het volledig met je eens, op één punt na. Ja, het klopt dat het invoeren van een "62 regeling" grote problemen voor de organisatie zal veroorzaken. Dat zal een belangrijke reden zijn voor de politiek en de leiding om de poot stijf te houden. Daar staat tegenover dat het probleem door de organisatie en de politiek zélf is veroorzaakt. Men heeft vele jaren lang bewust een volkomen scheve leeftijdsopbouw gehanteerd en men wist/had moeten weten dat daar de huidige problemen uit voort zouden komen. Mag je die gevolgen wel afwentelen op je werknemers? De winst door het aannemen van minder mensen heeft men immers al op zak.....
Ik geloof ook dat wij onszelf minder geloofwaardig maken als we daar begrip voor tonen en mensen toch langer laten doorwerken. We hebben immers al aangegeven welke risico's en problemen dat met zich brengt.

Als kanttekening: Akerboom gaf kort geleden nog aan dat hij bereid is om minder dienders aan te nemen (mits daar meer hoger opgeleiden bij zijn...). Als hij dan toch al bereid is om tekorten te accepteren, waarom zou de "62 regeling" dan wél een probleem vormen?



Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...