POLITIEAGENT TOT MAX 62 JAAR

P. Schneider
Gast

/ #4 Ga door!

2017-01-04 16:01

Beste Dolf e.a.,
Deze petitie verwoord uitstekend waar velen van ons al langer mee rondlopen, wij willen op een nette wijze, en velen na ruim veertig dienstjaren, een regeling waarbij het mogelijk is om of helemaal te stoppen of wellicht in een deeltijd vorm. Het is jammer om te constateren dat de bonden niet op een lijn zitten, de NPB neemt hier een voor mij veel te afwachtende rol in terwijl de ACP en ANPV veel meer op dezelfde lijn zitten. Let op, dit kan straks funest worden als de onderhandelingen weer gaan starten en daarvoor een front voorafgaand en ten tijde van de kabinetsformatie is een absolute must. Het is te hopen dat de nieuwe voorzitter van de NPB dit ook inziet en los van enkele stoere woorden op de televisie n.a.v. Oud en Nieuw zich gaat richten op een heldere visie en afstemming met de andere bonden.
Uiteindelijk is het beschamend om te constateren dat hulpverleners zoals de brandweer die niet, nadrukkelijk niet, 24 uur in de frontlinie staan, nog steeds eerder kunnen stoppen en hetzelfde geldt voor Defensie, daar lijkt het helemaal feest. Spreek ik uit ervaring, 'ja', ik heb vier jaar mogen werken inde wereld van de brandweer en Veiligheidsregio's, genoeg voorbeelden van vervroegd uittredende 'collega's' en hetzelfde geldt voor Defensie. Ik ben bij verschillende afscheidsreceptie geweest waar een defensie medewerkers voor hun zestigste er uit gingen en op hun afscheid nog vrolijk werden bevorderd zodat ze na hun afscheid als gepromoveerde reservist terug konden keren.
Voor mij is het belangrijk dat de kennis die er is bij de oudere collega's bewaard blijft voor de volgende generatie, ik wil graag mijn kennis op tijd en op een goede manier overdragen met een regeling die daarbij past. Dit geldt wellicht niet voor een ieder en dat is ook niet erg, maatwerk is naar mijn mening belangrijk zodat ook zij die direct op hun 62e willen stoppen dit ook kunnen.
Ga door met deze petitie actie, er is genoeg onvrede die dit rechtvaardigd!!!!




Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...