zeg nee tegen het pietenpact


Gast

/ #2608

2016-11-13 15:38

Toch gék eigenlijk.....degenen die GEEN Sinterklaas vieren, gaan wél janken dat piet op ons kinderfeest ZWART is...
Volgens onze TRADITIE is piet ZWART en blijft dan ook ZWART, ondanks jammerende, religieuze kwezels en racisten, die ons kinderfeest willen vernietigen uit afgunst omdat zij het niet vieren! Elk feest moet vernietigd worden zodat enkel ramadan, suiker- en offerfeest mogen gevierd worden: dát is de bedoeling, het past perfect in het plaatje van hun veroveringsideologie islam.

En als volgend jaar er GEEN zwarte piet is maar witte, rode, regenboog etc.....pieten, dan komen dezelfde jankers die nu zwarte piet racistisch vinden, zeuren dat het racistisch is omdat er geen zwarte piet mag meespelen....Zo kennen we dat leugenachtige, hypocriete soort wel!

Laten we duidelijk zijn: dit gaat allerminst over Zwarte Piet, dit gaat over behoud van onze CULTUUR, over ONZE westerse normen en waarden, over ONZE tradities en hoe dit allemaal zo snel mogelijk vernietigd kan worden..
Al teveel van onze cultuur werd al ingeleverd om deze politieke ideologie en hun superieur-gewaande aanhangers van een pedo-profeet te pamperen en eigen bevolking te discrimineren: ELKE voorkeur die moslims verkregen onder het mom van 'belediging' is schrijnende discriminatie van eigen bevolking!

Alles wat mohammedanen zich vrijwillig ontzeggen onder het juk van islam, hun politieke ideologie vermomd als geloof, pogen ze ons te ontnemen.
Met vrije meningsuiting trachten ze ons de mond te snoeren en ons diezelfde vrije meningsuiting te ontzeggen - met alcohol hetzelfde: gisteren nog werd gepoogd nachtwinkels te verbieden alcohol te verkopen omdat....moslims geen alcohol mogen nuttigen en daarom mag de minderwaardige ongelovige dat zeker niet....stel je voor: een minderwaardige mag meer dan de superieur gewaande mohammedaan!

Daar ligt de oorzaak van ALLE problemen in het westen: GELIJKHEID: mohammedanen weigeren ons als gelijkwaardig te beschouwen omdat hun haatboekje van hun pedo-profeet hun wijsmaakt dat zij superieur zijn.
Dus trachten ze op alle mogelijke manieren onze vrijheden en rechten in te perken, onze cultuur te vernietigen door voorkeuren te eisen met als gevolg discriminatie van onze bevolking en dit met medeplichtigheid van de criminele politiek.
Mohammedanen eisen "respect" maar hoeven geen respect te tonen omdat zij zich superieur wanen; de minderwaardige westerling moet verplicht respect tonen anders wordt hij racist genoemd.
Voorkeuren geven aan een minderheidsgroep is GEEN gelijkheid maar nét ONgelijkheid want waar voorkeur is, daar is sprake van discriminatie.
ELKE voorkeur dat allochtonen/moslims krijgen van de (landverraders) politiek, is discriminatie van alle anderen: autochtonen en iedereen die niet-mohammedaan is!!

Zo ook nu Zwarte Piet: moslims vieren dit feest niet dus moet het verdwijnen en vermeend racisme is enkel het gebruikte middel om dat doel te bereiken.
Zij mogen Sinterklaas niet vieren, dus mag niemand het vieren...meer is dat niet: afgunst, vernietiging van onze cultuur, stap voor stap, zelfs een sprookjesfiguur wordt daarvoor misbruikt....en uiteraard trappen politiek-correcte, linkse idioten met open ogen in die val, moslim-bezetters hun hielen likkende en hun eigen, westerse cultuur verloochenend en de zielepoten beseffen het niet eens....