Breed onderzoek misstanden psychiatrie


Gast

/ #1

2016-11-09 20:44

Ik had een medisch probleem (trage schildklier door de zwangerschap in 2013 en kreeg thyrax als medicatie in een andere verpakking en dus bijwerkingen. In plaats van medische zorg te krijgen werd ik voor gek verklaard en naar de psychiater gestuurd omdat ik psychotisch zou zijn. Thans blijkt dat de medicatie ernstige bijwerkingen had. Omdat ik oneens was met mijn behandelaren zijn mijn kinderen door kinderbescherming uit huis gehaald. Nu ik inmiddels medisch ben hersteld, blijkt de medicatie inderdaad de boosdoener te zijn geweest. Maar mijn kinderen? Die zie ik niet meer. Want ik heb strijd met hulpverleners!

Tja kennelijk wordt het in Nederland steeds normaler om medische klachten door de GGZ af te laten handelen.
Ik vraag mij af of een ambtenaar met griep op zijn eerste ziektedag ook naar de psychiater wordt gestuurd vanwege depressie of psychose, of dat zij hem gewoon laten uitzieken in bed.

Er gaat tegenwoordig veel mis binnen de GGZ. Alleen jammer dat de kinderbescherming deze actoren in bescherming neemt en ze onschendbaar maakt. Dat je als gewone burger vervolgens ook nog eens wordt afgestraft door je kinderen te ontnemen, is ronduit barbaars!