Breed onderzoek misstanden psychiatrie


Gast

/ #150

2016-05-20 10:48

Ik vind het ook belangrijk dat er uitgebreid onderzoek word gedaan naar ernstige misstanden in de psychiatrie. Ook vind ik het belangrijk dat er eens uitgebreid onderzoek word gedaan naar alle doodsoorzaken binnen psychiatrische instellingen want ik ben er absoluut zeker van dat er heel veel patiënten/cliënten in de psychiatrie door artsen en zorgverleners worden vermoord en dat deze menocide, het stelselmatig elimineren van hulpbehoevende mensen hier in Nederland nu nog steeds gewoon doorgaat.

Ook wil ik dat er uitgebreid onderzoek word gedaan naar medicatie-misbruik en naar misbruik van fixatie-middelen zoals Zweedse banden. Daarnaast wil ik ook dat er uitgebreid onderzoek word gedaan naar alle soorten vormen van mishandeling binnen de Nederlandse psychiatrie: naar zowel fysieke, seksuele en psychische mishandeling.

Ook wil ik dat uitgebreid word onderzocht hoe vaak het voorkomt dat medewerkers en/of artsen zoals psychiaters en huisartsen familieleden van patiënten/cliënten in de psychiatrie proberen weg te pesten dan wel proberen te belemmeren om hun familieleden in psychiatrische instellingen te bezoeken.