Geen vluchtelingen en moskee in Ninove!


Gast

/ #70

2016-04-04 22:15

"Forza Ninove stelt vast dat Europa overspoeld wordt door een nooit geziene stroom vluchtelingen."

Hoe stelt u dat vast? Wat zijn uw criteria van "overspoeld worden"? Waarom denkt u dat die "nooit gezien" is?

"We stellen ook vast dat er honderdduizenden economische vluchtelingen Europa en ons land willen binnenkomen, om er te kunnen genieten van het sociaal systeem."

Waarop baseert u die vaststelling? Wat zijn uw criteria voor "economische vluchtelingen"? Wat noemt u "genieten van ons sociale systeem"? Bedoelt u daarmee dat ons sociale vangnet dermate ruimhartig is, dat mensen bereid zijn om daarvoor huis, haard en familie achter te laten, mensenhandelaren duizenden euro's te betalen en een levensgevaarlijke overtocht van duizenden kilometers te maken en daarbij nooit zeker te zijn of ze hier wel zullen geraken? Spreek eens met iemand die moet rondkomen van een sociale uitkering in ons land en vraag hem/haar hoe geweldig die uitkering is. Vraag hem of haar ook eens of die voor vijf euro meer per week een bereid zou zijn een dergelijke tocht te maken.

"Bovendien hebben de recente aanslagen aangetoond dat de veiligheidsdiensten er maar niet in slagen om te verhinderen dat er Syrië-strijders en andere Jihadi's ons land binnenkomen via deze vluchtelingenstroom."

Niet correct. De recente aanslagen hebben dat niet aangetoond. Wel is duidelijk dat ALLE plegers van deze aanslagen van geboorte Belg of Fransman zijn of hier al zeer lange tijd wonen. Zij hebben met de vluchtelingenstroom dus helemaal niets te maken. Waarom wilt u een groep mensen die heel hard hulp nodig heeft die hulp onthouden omdat u een niet-bestaande link met terroristen ziet?

"Er zijn genoeg onschuldige doden en gewonden gevallen. We moeten nu in eerste instantie inzetten op de veiligheid van onze eigen bevolking. Dit kan alleen maar door een waterdichte immigratiestop."

Gezien bovenstaand is uitgelegd dat de terrorisische aanslagen op geen enkele wijze iets te maken hebben met de komst van vluchtelingen en de plegers van die aanslagen altoos al Belg of Fransman waren, is uw conclusie dat de veiligheid van de eigen bevolking alleen maar gegarandeerd kan worden door een immigratiestop dus volstrekte nonsens.

Ik adviseer "Forza Ninove" om eens te beginnen met de juiste feiten op een rijtje te krijgen en vervolgens het gezonde verstand te gebruiken om daaruit conclusies te trekken. Vooralsnog maakt u zich alleen onsterfelijk belachelijk.