Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

gast

/ #1544 Abdeslam pikte in oktober mogelijk handlangers op in Duits vluchtelingencentrum

2016-03-21 06:59

Snel wegkijken. Gemeente Breda heeft zelf alle poet over de balk gesmeten met de bouw van een absurd groot station. Nu snel wat verdienen door belastingkantoor voor 10 jaar te verhuren aan COA. Is dat een probleem voor de (veiliheid van) de buurt ? Jazeker, maar dat boeit de politici niet. Zij zitten immer lekker veilig (in het Ginneken). Waar nooooooit een AZC zou komen.

Nog even speciaal voor alle roze bril dragers van SP, Groen links en de draaikonten van het CDA: ER ZITTEN ONDER DE HANDOPHOUDERS WEL DEGELIJK IS TERRORISTEN !!!!

 

Toen terreurverdachte Salah Abdeslam afgelopen oktober in Duitsland was, heeft hij mogelijk drie handlangers opgepikt uit een opvangcentrum voor vluchtelingen. Dat meldt de Duitse regionale zender SWR.

Eerder was al bekend dat Salah Abdeslam op 3 oktober 2015 gecontroleerd werd op een snelwegparking in Ulm, een stad in het zuiden van Duitsland. Ook de verdachte die bekend is onder de aliassen Amine Choukri en Mounir Ahmed Alaaj was daarbij aanwezig.

SWR meldt nu, op basis van bronnen bij de politie, dat Abdeslam met een in Brussel gehuurde wagen naar Ulm was afgezakt om handlangers op te pikken. De zender stelt dat de wagen van Abdeslam geparkeerd stond "kort bij een centrum voor vluchtelingen", waar voornamelijk Syriërs werden opgevangen. "Bij een controle (in dat centrum) op 3 oktober werd de afwezigheid vastgesteld van drie mannen, die een dag eerder nog aanwezig waren".

Onderzoek
De gerechtelijke politie in Duitsland (BKA) gaat nu in samenwerking met de Belgische en Franse diensten na of die drie mannen betrokken waren bij de aanslagen van 13 november in Parijs. Daarnaast wordt ook onderzocht "hoe en waarom" Abdeslam met hen in contact kwam.

Het onderzoek naar de aanslagen had eerder al aangetoond dat twee van de drie zelfmoordterroristen die hun bommengordel aan het Stade de France lieten ontploffen, zich onder de asielzoekers hadden gemengd. Ze maakten daarbij gebruik van vervalste Syrische paspoorten.