Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda.

gast

#1526 Wie is er mede schuldig aan smokkel en verdient er nu 6 miljard mee ?

2016-03-10 12:52

Volkskrant:

 

Geen Turk at het afgelopen jaar nog vis

De brieven van 10 maart

De Belgische fotograaf Gert Jochems over wat hij aan de Grieks-Macedonische grens over Turkse smokkelaars hoorde.

10 maart 2016, 02:00
 
 

Brief van de dag: Geen Turk at het afgelopen jaar nog vis

Aan de Grieks-Macedonische grens komt een politieagent zonder concrete aanleiding naar me toegestapt. Ik ben daar om foto's te maken.

'U maakt foto's. Schrijft u ook?'

'Eigenlijk niet.'

'Schrijft u toch maar op wat ik u nu ga vertellen: er is maar één land echt schuldig aan deze ellende en dat is Turkije.'

Hij opent de rekenmachine op zijn telefoon en vermenigvuldigt 820 duizend met 1.000.

'Kunt u dit lezen?'

'Ja. 820 miljoen.'

'Euro's. En veel blijft hangen in Turkije. U denkt toch niet dat Turkse vissers hun boten nog gebruiken om te vissen? Er is geen enkele Turk die het laatste jaar nog een vis heeft gegeten. In elke winkel verkopen ze reddingsvesten. Het is niet zeker dat ze ook echt veilig zijn, trouwens. Tot in de toiletten toe leggen ze een matras, op de gevel hangen ze dan een bordje: kamer te huur. En de ergsten zijn die met een uniform aan, allemaal corrupt. Hoe verklaart u het anders?'

'Het is maar een 'zeetje' dat die mensen moeten oversteken. Op een Grieks eiland kun je met een verrekijker de lichtreclame in Turkije lezen. Ik overdrijf een beetje, maar toch, die zee is maar een paar kilometer breed en toch ontsnapten 820 duizend mensen aan de Turkse kustwacht. Ja, ze hebben een paar boten tegengehouden voor de schone schijn. En met dat land gaat Europa nu aan tafel zitten! Koning Erdogan beleeft de tijd van zijn leven. Niet te geloven. U schrijft niets op, u onthoudt dat toch?'

'Jazeker.'

'Goed zo. Dan nodig ik u nu uit om samen met ons verder naar deze doffe ellende te kijken. Wij doen dat al een half jaar, elke dag.'


Gast

#1527 Re: en daar gaan we dan. Stap 2 in hoe maken we Breda kapot

2016-03-10 20:00

gast

#1528 As zaterdag

2016-03-11 08:02

Ze willen het doordrukken dus selectie aan de poort op mening. Plus zelf nog wat voorstanders met jankverhalen regelen. Buiten de boel kort houden met extreem veel politie.  Of het zal helpen zullen we snel weten.

Gunnar

#1529 Fact

2016-03-11 16:04



 

Only 1 out of 5 migrants in Sweden holds a job after 8 years !

 



gast

#1530 enorme verkrachtingsgolf door migranten in Duitsland gaat maar door

2016-03-14 06:46

Verschrikkelijk !!

 

Kijk naar deze cijfers en durf dan nog eens te beweren dat het allemaal onschuldige vluchtelingen zijn. Allemaal bewust verzwegen door de overheid. En dan zijn er nog idioten die durven te beweren dat door de komst van een azc alles veiliger wordt. 

Ik weet niet wat erger is, de viespeuken die meisjes in groepsverband aanranden en verkrachten of de moraalridders die blijven beweren dat er niets aan de hand is.

 

http:// nl.gatestoneinstitute.org /7612/ duitsland-verkrachting-migranten

 

 

 

 

 

gast

#1531 Asielkeuken deugt wel, gelukszoekers zelf niet

2016-03-14 08:22

www.telegraaf.nl...
  „Zelfs de honden lusten dit niet", klaagt Albanees Emeljano Malaj.
Sinds wanneer zijn Albanezen (oorlogs)vluchtelingen????

 

En daar zit het probleem van de asielindustrie. Iedereen mag naar binnen, klagen en aanspraak maken op ´alle gratis´ en verpest het daarmee voor die paar echte vluchtelingen

gast

#1532 Wij allemaal liev en vreten van COA is koet

2016-03-14 09:40

Alsjeblieft: de nieuwe buren

1) 200 euro handgeld per week is niet genoeg.

2) Ik lust het COA eten niet en dus steel ik in de supermarkt. Dat is niet crimineel, want ik heb honger

3) Ik heb 20 jaar !!!! In Duitsland geleefd, daar kreeg ik veel meer. WTF ??

http:// www.telegraaf.nl /tv/nieuws/ binnenland/ 25375994/__Asielzoekers_stelen_eten__.html

 

Snel wegkijken mensen, dit is allemaal gelogen door de fascistische telegraaf.

gast

#1533 Ze komen voor de vertrek premie of inschrijving, uitkering en weer naar huis regeling

2016-03-14 13:50

Samenstelling asielinstroom verandert

Ongeveer 25% van de eerste asielaanvragen bestond in de eerste maanden van 2016 uit mensen uit een veilig land. Zij hebben in principe geen bescherming nodig en kunnen sinds 1 maart versneld worden afgewezen en teruggestuurd. Uit de jaarcijfers 2015 die de Immigratie en Naturalisatiedienst (IND)  vandaag heeft bekend gemaakt, blijkt dat vorig jaar vooral Syriers (circa 27.700) en Eritreers (circa 8.400) naar Nederland kwamen. In totaal dienden in 2015 58.880 asielzoekers een asielaanvraag in.

 

gelukkig krijgen alle profiteurs ruim 3000 euro zakgeld mee als ze naar huis gaan. Reken maar uit...

 

Totaal falende overheid. Roemenen met uitkeringsfraude was slechts topje van de ijs berg,....en wij maar betalen en doorwerken tot 68 !

gast

#1534 Zo wordt het Nederlandse volk verkracht

2016-03-14 13:58

Door Joost Niemöller

Ik las een bericht op Facebook:

Nico is er iets wat je voor mij kan betekenen als ik je vertel dat we hier ten einde raad zijn! Het betreft een plaatsing van 4 jonge Syrische statushouders(16 jaar) die door Yoin (Lindenhout) as maandag zonder vooraankondiging geplaatst worden in een straat met daarin wonende 4 alleenstaande moeders met tiener dochters… Wij hebben burgemeester en woningstichting meermaals gebeld en zijn nu racisten en geven deze jongeren geen kans? Wij zijn alleen maar BANG en in Paniek! Bezorgd voor onze kinderen want veiligheid kan niet worden gegarandeerd? Ze gaan zelfstandig wonen zonder 24u begeleiding… Hier heerst paniek onder de moeders en wij weten niet welke weg te bewandelen maar slapen allen al 3 dagen niet.. wij zijn een kwetsbare groep en ze hebben geen zorg en begeleiding voor ons… Kunnen we met zo iets naar de krant? Ons gevoel zegt ons dat dit helemaal verkeerd af gaat lopen.. De jongeren komen maandag al? Please is er een weg of ken je mensen die iets voor ons kunnen betekenen Gr. Nicole

Ik nam contact op met Nicole. Waar speelt dit? Het blijkt te gaan om het plaatsje Huissen  in de gemeente Lingewaard, tussen Arnhem en Nijmegen. Huissen is een stadje van bijna 20.000 inwoners, een, ooit, katholieke enclave in een protestantse omgeving, zwaar getroffen in WOII. Er wonen relatief veel oudere mensen, en er zijn ook relatief veel eensgezinshuishoudens. maar er zijn dus ook relatief veel kinderen, en opgroeiende meisjes.

Ach, u kent dat soort straten wel. Straten met eenvoudige jaren zestig doorzonwoningen, voortuintje, achtertuintje. Straten die je overal in Nederland vindt, maar waar de bestuurselite van dit land nooit woont.

Wat gebeurt er wanneer je in dat soort straten ongevraagd een jonge groep mannelijke immigranten plaatst? Dan ontstaat er angst. Nicole is een mondige burger. Ze omschrijft desgevraagd die angst in de vorm van concrete feiten:

Hier wachten mensen gemiddeld 12/15 jaar. Gemiddeld komen er in Huissen 20 woningen vrij! Over de betreffende woning in de straat. Deze stond in de verkoop en wij dachten dan ook dat deze woning verkocht was afgelopen week… Totdat Willemsen Wonen en nog 2 andere grote wagens zoveel spullen uit gingen laden dat een buurvrouw nieuwsgierig is gaan vragen wie de eigenaar is, de werkende mannen lieten zich toen ontvallen voor wie zij werkten.. Daarna ging het dus snel binnen. Een krappe week is de woning gepimpt met allemaal nieuwe apparatuur, flatscreen en nieuwe meubelen enz…

Kortom. De mensen niets gevraagd. De straat over de hoofden van de mensen heen definitief veranderd in een potentiële angstzone. Waar lokale bewoners 12 tot 15 jaar moeten wachten, krijgen jonge mannelijke ‘asielzoekers’ zomaar alles gratis, inclusief inboedel. Een groot gevoel van onrechtvaardigheid is er dan onder de mensen, wat samen gaat met een groot gevoel aan machteloosheid.

Dat is wat er dagelijks in eenvoudige Nederlandse gemeenten gebeurt, met gewone Nederlanders, die niet weerbaar zijn, oud zijn, meestal, of vrouw. Deze mensen zijn bang voor hun dochters, bang voor inbraken. Het zijn gerechtvaardigde angsten. Kijk maar wat er nu in Duitsland gebeurt.

De bewoners kregen na de overval door de overheid een kaartje in de bus. Ze mogen nog even komen koffiedrinken. Ze mogen laten zien dat ze ‘tolerant’ zijn, en dat ze alles en iedereen ‘welkom’ heten. Iets anders mogen ze niet meer in straten als deze in Huissen.

En weet u, dat haalt de media niet. Dat haalt alleen hier en daar op een plaatselijke website een beetje het lokale nieuws. En als deze mensen hun woede uiten, dan zijn het in diezelfde media ineens ‘racisten.’ Want een beetje eenvoudig labelen is de makkelijkste manier om van het probleem af te komen.

Zo wordt het Nederlandse volk verkracht. Je wordt er kwaad om, maar wat doe je met die woede. Het gaat zo al veertig jaar. De omvolking die als een bulldozer over ons land walst. We zijn bang. We uiten onze emoties. En het gaat gewoon door. Want de mensen die beslissen wonen niet hier. Eerst niet in de oude stadswijken. Nu niet in de eenvoudige straten ver buiten de Grachtengordel van Amsterdam. Daar, deels buiten de randstad, vindt het grote demografische drama plaats, maar op uw Nederlandse televisie ziet u er niets van terug. Want dat zou de woede maar aanwakkeren, en dat, zegt links, moeten we niet willen met zijn allen.

Mag ik even vloeken?

 

Goh, klinkt bekend. Doet Van Lunteren niet precies hetzelfde in Prinsenbeek ?

Broxxie

#1535 Re: Asielkeuken deugt wel, gelukszoekers zelf niet

2016-03-14 21:56

#1531: gast - Asielkeuken deugt wel, gelukszoekers zelf niet 

Dit zijn oplichters, uitvreters, criminelen en dieven! Het komt niet in ze op om te integrereren en hun steentje bij te dragen. Het is om te kotsen dat dit soort mensen worden opgevangen. Dit soort tuig zorgt voor onbegrip voor asielzoekers in het algemeen. Zolang de Nederlandse regering deze kakkerlakken de handen boven het hoofd houden (en dan met name die linkse gekkies die zelf ook geen reet doen en hun hand ophouden omdat ze denken dat er daadwerkelijk geldbomen bestaan) kunnen ze draagvlak voor de opvang van asielzoekers wel vergeten! 

Leon

#1536 Artikel TPO: Vluchtelingen helpen kan alleen als eerst het asieltoerisme wordt gestopt

2016-03-15 09:59

Leesvoer voor onze blinde politici en linkse kerkgangers:

Ook 'goedmensen' zouden een strakker immigratiebeleid moeten toejuichen

Duitsland bereidt zich voor op het instorten van de verzorgingsstaat, Zweden op het instorten van de rechtsstaat en Noorwegen staat klaar om de grenzen dicht te gooien als Zweden valt. Schengen bestaat alleen nog maar op papier, en volgens EU-Commissaris Dimitris Avramopoulos van Migratie zou de hele Europese Unie zelfs uiterlijk 6 maart bezwijken. (Hij heeft helaas geen gelijk gekregen). Terwijl steeds meer Nederlanders de grenzen willen sluiten is de politiek alleen maar op zoek naar manieren om asielzoekers actief hiernaartoe te halen. Voorlopig worden die plannen steeds ook weer afgeschoten, soms zelfs door de partij die ze verzint. Een concrete aanpak om de instroom van asielzoekers terug te brengen blijft uit.

Pijn is onvermijdelijk? De indruk wordt gewekt dat pijn lijden onvermijdelijk is in de Europese asielzoekerschaos, maar dat is niet juist. Alleen moet er beleid worden gemaakt dat niet is gebaseerd op emotie of afgedwongen door achterhaalde internationale verdragen – er moet zakelijk worden nagedacht over het belang van Nederland. Een groot probleem daarbij is dat de overheid niet in staat is de echte vluchtelingen te onderscheiden van gelukszoekers die meeliften op de tragische omstandigheden van hen die daadwerkelijk proberen te ontsnappen aan oorlog en vervolging. Wie de vluchtelingen een warm hart toedraagt zou er juist zijn prioriteit van moeten maken die gelukszoekers eruit te pikken, want er is niemand die het draagvlak voor de komst van azc’s en immigranten zo ondergraaft als zij.

Grenzen Het onderscheid tussen asielzoekers en vluchtelingen wordt echter veel te weinig gemaakt in zowel politiek als media, en door zowel links als rechts. Daardoor is enige discussie al op voorhand gedoemdte verzanden in misverstanden en semantiek. Intussen blijven de mensenhandelaren in Noord Afrika cashen voor elke asielzoeker die heelhuids in Europa aankomt. Over die handelaren horen we in tegenstelling tot het begin van de asielzoekerscrisis ineens niets meer. Het sluiten van de grenzen is essentieel om de problematiek overzichtelijk te houden, maar het is helemaal niet nodig om het reizen van en naar onze buurlanden moeilijk te maken voor de transportsector, toeristen of andere burgers – zolang er een doortastend beleid is om de (illegale) immigratie aan te pakken. Het belangrijkste daarbij is: maak duidelijk dat hier niets te halen is. Laat asielzoekers alleen toe op basis van een puntensysteem of volgens een green card model. Klinkt ingewikkeld? Is het niet, het hoeft alleen maar gekopieerd te worden van landen als Canada, de VS of Australië. Kort gezegd: een immigrant moet aantoonbaar baan- en / of bestaanszekerheid hebben in ons land, kan geen aanspraak doen op sociale voorzieningen en kan pas na enkele jaren als volwaardig lid van de samenleving het staatsburgerschap verkrijgen. Criminelen, illegale immigranten (zonder papieren, of zij die met leugens of geweld binnenkomen) dienen direct uitgezet te worden. Neem een vingerafdruk, maak een irisscan, en laat de overtreders nooit meer toe. Dat is logistiek gezien misschien het ingewikkeldste aspect van een effectief immigratiebeleid, maar misschien wil Sunweb wel uitzetreisjes organiseren?

Strakker immigratiebeleid Pas als de druk van de ketel is door de asieltoeristen een halt toe te roepen kan er nagedacht worden over manieren om de echte vluchtelingen te helpen. Niemand is erbij gebaat als Europa haar veiligheid en welvaart te grabbel gooit vanuit naïef idealisme of een misplaatst schuldgevoel, ook de miljoenen nieuwkomers niet. Als Europa instort, waar vluchten we dan allemaal naartoe?  

gast

#1537 Gemeente Breda spuugt bewoners in de bek

2016-03-16 10:21

Geen inspraak, zelfs niet eens mogen bijwonen van een raadsvergadering...De kloof kan niet dieper. Brussel 2.0

Publieke tribune niet toegankelijk bij commissievergadering over AZC

 
Het pand van de belastingdienst zou volgens het college vanaf oktober het onderkomen van 400 asielzoekers moeten zijn.
 

BREDA -  De publieke tribune is bij de commissievergadering Maatschappij op 16 maart alleen toegankelijk voor de insprekers, pers en ambtenaren. Belangrijkste onderwerp van de vergadering is de verplaatsing van het AZC naar het pand van de Belastingdienst aan de Gasthuisvelden.

Mensen die vergadering willen volgen, kunnen dat live op groot scherm bekijken in de Nieuwe Veste.  Naast het grote scherm in de Nieuwe Veste is er ook de mogelijkheid om de vergadering live te volgen of op een ander tijdstip terug te kijken.

 

Janine

#1538 Re: Gemeente Breda spuugt bewoners in de bek

2016-03-17 11:58

#1537: gast - Gemeente Breda spuugt bewoners in de bek 

Alles was toch al beslist, net als destijds plaatsing in Koepel. Ga maar uit van 10 jaar. en verder heel veel vaagheid. het zou zo maar kunnen dat straks van de 400 handophouders er 390 alleenstaande geile afghanen, albaniers of syriers tussen zitten

Bedankt politiek, en wederom bedankt ouwe viespeuk Hopman voor je onzalige bijdrage.

Weet 1 ding, hier in de buurt belt sowieso niemand de politie.

 

 

gast

#1539 Hollandse wijsheid

2016-03-17 13:00

Het 'Van Randwijk-monument' in Amsterdam is een gedenkmuur met witte letter:

 

“Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht!”

 

Toen van toepassing op de duitsers en nsb-ers, nu nog steeds.....

 

bedankt politiek !

gast

#1540 Elsevier: v

2016-03-17 13:09

 

Het is onduidelijk wat er precies met de honderden miljoenen euro’s gebeurt die de Europese Unie (EU) investeert in het migratiebeleid van omliggende landen. Omdat ‘doelstellingen’ ontbreken, blijkt het externe migratiebeleid van de EU een oncontroleerbaar vehikel te zijn.

Dat blijkt uit een analyse van de Europese Rekenkamer naar de doeltreffendheid van de EU-uitgaven voor het externe migratiebeleid.

De controleurs van de Rekenkamer wilden controleren wat er precies met de honderden miljoenen euro’s gebeurt die de EU in het migratiebeleid van niet-lidstaten stopt, maar dit bleek niet te kunnen omdat de beleidsdoelstellingen ontbreken.

 

Vernietigende conclusies

De Rekenkamer hield de uitgaven aan migratiebeleid in landen als Algerije, Georgië, Libië, Moldavië, Marokko en Oekraïne tegen het licht. In totaal ging het om 23 projecten in de periode 2007 tot en met 2013. De controleurs ramen de totale uitgaven op 1,4 miljard euro. Hun belangrijkste conclusies laten zich als volgt samenvatten:

  • Het is onmogelijk om de totale uitgaven te bepalen.
  • Er is geen duidelijke strategie.
  • Projecten zijn te versnipperd om echte impact te kunnen hebben.
  • Gebrek aan monitoring en toezicht.
  • Doelstellingen zijn buitensporig vaag of zeer algemeen.
  • Doeltreffendheid schiet tekort.

Nabuurschap

De conclusies komen hard aan in Brussel waar het zogeheten ‘nabuurschap’ als een serieus thema wordt beschouwd. Het Europees nabuurschapsinstrument (ENI) en het instrument voor ontwikkelingssamenwerking (DCI) werden in de begroting voor 2016 uitgebreid tot 2,1 miljard euro (+ 34%) en 2,7 miljard euro (+ 27%).

De gedachte is dat als de leefomstandigheden in de buurlanden worden verbeterd er minder migranten naar de EU zullen komen.

Afrikaanse landen

Afgelopen najaar richtte de EU een noodfonds op waarin 3,6 miljard euro werd gestort voor landen in Afrika. In ruil voor het geld beloven de Afrikaanse landen een actievere houding in het tegengaan van illegale migratie en het terugnemen van migranten uit de EU.

Vooral op het laatste punt is gebleken dat Afrikaanse landen doorgaans weinig moeite doen om in Europa uitgeprocedeerde asielzoekers weer terug te nemen.

 

 We are f*cked. Bakken met belastinggeld gaan weg en niemand, maar dan ook niemand die nog maar de de vraag durft te stellen of dat allemaal wel terecht is. EWn dit staat los van de kosten van opvang (30.000 per handophouder per jaar). ONGELOOFELIJK !

Gerard

#1541 De harde cijfers van het wanbeleid (van o.a ons gemeentebestuur)

2016-03-18 08:01

et voila:

 

CBS: Aantal daklozen in zes jaar met driekwart toegenomen

In Nederland kwamen er tussen 2009 en 2015 iets meer dan 13 duizend daklozen bij. Dit is een toename van 74 procent. Het aantal daklozen met een niet-westerse herkomst is in diezelfde periode verdubbeld. De toename van het aantal autochtone daklozen was iets minder groot.  Dit meldt CBS.

Sterkste stijging daklozen tussen 2009 en 2010

Geschat wordt dat 31 duizend mensen in Nederland vorig jaar geen vaste woon of verblijfplaats hadden, sliepen in de opvang, op straat, in openbare gebouwen of bij familie of vrienden. Van deze groep  had 13 duizend een niet-westerse herkomst. In 2009 waren dit er bijna 6,5 duizend.

Eigenbevolking moet creperen. Handophoudres krijgen gratis onderdak, voedsel, eenhuis, een uitkering, gratis gezondheidszorg, gratis onderwijs...

 

uitgeprocedeerde handophouders gaan never nooit mer weg en belanden in de illegaliteit.

 

Man, man, man wat een puinzooi. En pastoor Hofman krijgt er een stijfpiemeltje van.

gast

#1542 Tuurlijk......'op de vlucht' of was het 'met een vlucht'?

2016-03-18 09:52

Rijke migranten met sportvliegtuig naar Italië


MESSOLONGI - Niet door de modder of in volle treinen: rijke migranten vliegen van Griekenland naar West-Europa. In het westen van Griekenland is een bende opgerold die mensen voor 5000 tot 7000 euro per persoon van een klein vliegveld naar Italië bracht. Twee Irakezen en vier Grieken zijn opgepakt, zo meldde de politie in het West-Griekse Patras vrijdag.

 

De mensensmokkelaars gebruikten een vliegveld bij Messolongi. Met een eenmotorig vliegtuig zetten ze regelmatig mensen over naar een Italiaans vliegveld in Apulië, ,,waarschijnlijk Lecce'', zei een politiewoordvoerder.

Volgens de Griekse en Italiaanse autoriteiten vonden in de afgelopen weken minstens twaalf verdachte vluchten plaats. Onder de arrestanten zijn de voorzitter van de bond van sportvliegers in Messolongi en een gepensioneerde piloot .

gast

#1543 Vicevoorzitter van de Europese Commissie denkt na over “vluchtelingenbelasting”

2016-03-21 06:48

Langzaam komt de aap uit de mouw, het financiële einde nadert en zo zou dit gestopt kunnen worden: ”Vluchtelingenbelasting”! De vicevoorzitter van de Europese Commissie, Valdis Dombrovskis, kondigde aan dat de eurolanden meer schulden zouden kunnen maken vanwege de “vluchtelingen”crisis. “De lidstaten worden met extra uitgaven geconfronteerd. Daar zal de Europese Commissie rekening mee houden als het erom gaat of men zich houdt aan het stabiliteitspact”, zei de conservatieve politicus uit Letland.

Dombrovskis stond ook open voor de invoering van een Europese belasting om de gevolgen van de “vluchtelingen”crisis te financieren. Zo´n belasting had de Duitse minister van Financiën, Wolfgang Schäuble, in de vorm van een speciale heffing op benzine onlangs voorgesteld. “Een mogelijkheid zouden belastingen kunnen zijn zoals Schäuble die heeft voorgesteld”, zei Dombrovskis. Men zou ook meer geld uit het EU-budget kunnen nemen – dat zou dan weer moeten worden aangevuld door de EU-landen. “Een feit is: Europa moet extra geld vinden om de kosten van de vluchtelingencrisis te financieren”, ze de vicevoorzitter.

gast

#1544 Abdeslam pikte in oktober mogelijk handlangers op in Duits vluchtelingencentrum

2016-03-21 06:59

Snel wegkijken. Gemeente Breda heeft zelf alle poet over de balk gesmeten met de bouw van een absurd groot station. Nu snel wat verdienen door belastingkantoor voor 10 jaar te verhuren aan COA. Is dat een probleem voor de (veiliheid van) de buurt ? Jazeker, maar dat boeit de politici niet. Zij zitten immer lekker veilig (in het Ginneken). Waar nooooooit een AZC zou komen.

Nog even speciaal voor alle roze bril dragers van SP, Groen links en de draaikonten van het CDA: ER ZITTEN ONDER DE HANDOPHOUDERS WEL DEGELIJK IS TERRORISTEN !!!!

 

Toen terreurverdachte Salah Abdeslam afgelopen oktober in Duitsland was, heeft hij mogelijk drie handlangers opgepikt uit een opvangcentrum voor vluchtelingen. Dat meldt de Duitse regionale zender SWR.

Eerder was al bekend dat Salah Abdeslam op 3 oktober 2015 gecontroleerd werd op een snelwegparking in Ulm, een stad in het zuiden van Duitsland. Ook de verdachte die bekend is onder de aliassen Amine Choukri en Mounir Ahmed Alaaj was daarbij aanwezig.

SWR meldt nu, op basis van bronnen bij de politie, dat Abdeslam met een in Brussel gehuurde wagen naar Ulm was afgezakt om handlangers op te pikken. De zender stelt dat de wagen van Abdeslam geparkeerd stond "kort bij een centrum voor vluchtelingen", waar voornamelijk Syriërs werden opgevangen. "Bij een controle (in dat centrum) op 3 oktober werd de afwezigheid vastgesteld van drie mannen, die een dag eerder nog aanwezig waren".

Onderzoek
De gerechtelijke politie in Duitsland (BKA) gaat nu in samenwerking met de Belgische en Franse diensten na of die drie mannen betrokken waren bij de aanslagen van 13 november in Parijs. Daarnaast wordt ook onderzocht "hoe en waarom" Abdeslam met hen in contact kwam.

Het onderzoek naar de aanslagen had eerder al aangetoond dat twee van de drie zelfmoordterroristen die hun bommengordel aan het Stade de France lieten ontploffen, zich onder de asielzoekers hadden gemengd. Ze maakten daarbij gebruik van vervalste Syrische paspoorten.

gast

#1545 nog meer belastinggeld door het putje

2016-03-22 07:44

Dijkhoff schrapt bonus Oekraïners


Den Haag - De riante vertrekregeling voor afgewezen asielzoekers uit Oekraïne verdwijnt. Er zijn aanwijzingen voor misbruik.

 

Dat blijkt uit een brief die staatssecretaris Dijkhoff vandaag naar de Kamer stuurt. Onderzoek van hem toont aan dat er plots meer asielzoekers uit dezelfde Oekraïense regio naar Nederland komen. Ze lijken niet echt geïnteresseerd in de asielaanvraag, maar wel in de vertrekregeling. Ze maken ’oneigenlijk gebruik’ van de premie, vindt Dijkhoff. De Oekraïners konden maximaal 3450 euro per persoon krijgen. Dat wordt nu 200 euro en 40 euro per minderjarige.

Dijkhoff onderzoekt of hij Oekraïne op de lijst van veilige landen kan zetten. Wie uit zo’n land komt, gaat versneld door de asielprocedure en wordt binnen enkele weken afgewezen. In een gesprek met De Telegraaf geeft de bewindsman aan dat hij er ook het positieve van inziet als er relatief veel mensen uit veilige landen naar Nederland komen: „Daar kunnen we snel afscheid van nemen.”

fransl67 (gast)

"Signalen van misbruik riante regeling", "Ze lijken niet echt geïnteresseerd in de asielaanvraag, maar wel in de vertrekregeling. Ze maken ’oneigenlijk gebruik’ van de premie", Joh, hoe naïef kan iemand zijn? En deze persoon gaat over miljarden?

Gast

#1546 Dus dat bedoelde Van Lunteren met extra politie toezicht, 1984 in BREDA !!

2016-03-23 07:33

Excuses burgemeester Depla na politieactie na tweet over 'applaudisserende moslimkinderen'

BREDA - ‘Hoe geef je nog les als er in je klas door moslim kinderen geapplaudisseerd wordt?’ Het was een onschuldige vraag die Bredanaar Ivar Mol op Twitter dacht te stellen. Daar dachten de drie agenten die bij hem op de stoep stonden anders over. Ze kwamen in opdracht van de burgemeester, zo vertelden ze. Niet waar, stelt diezelfde burgemeester. Paul Depla: „Ik baal hier vreselijk van.” 
In een uitgebreide verklaring op zijn Facebookpagina schrijft Depla dinsdagavond: 'Hoe een dag die begint met het nieuws over de vreselijke aanslagen in Brussel eindigt met een groot misverstand over een tweet.' (...) Hoe wrang is de gedachte dat ik mensen zou willen inperken in hun twittergedrag. Daar baal ik vreselijk van.' (...) 'Vrijheid van meningsuiting is een groot goed. Zeker in een tijd, waarin angst voor het delen van vragen en zorgen steeds vaker de kop op steekt. Juist vandaag ontstaat door een actie van de gemeente Breda daar discussie over. Dat kan nooit de bedoeling zijn.'

Hij sluit af met: 'Ik was niet op de hoogte van de tweet. Ik was niet op de hoogte van de actie van gemeente en politie. En was niet op de hoogte van het bezoek dat de politie bracht aan Ivar Mol. Maar ik ben en blijf wel verantwoordelijk. De politie heeft namelijk gehandeld op verzoek van de gemeente. '

Misverstand
„Allereerst: ik ben niet die leraar in de klas waar ik het in de tweet over heb”, wil Ivar Mol helder hebben. Leraar is de Bredanaar in het dagelijks leven wel, van yoga en meditatie. Maar die klappende klas, die onderwijst hij niet zelf. Via social media pikte hij signalen op van leerlingen die enthousiat reageerden op de aanslagen in Brussel. Dat deed zijn verbazing stijgen. „Na Parijs zag je ook dergelijke berichten. Daar reageerde ik op.”

Haatzaaiend
Het leverde hem een stortvloed aan reacties op. „Ik zou haatzaaiend zijn”, verbaast de yogaleraar zich er nog over. Zelf had hij geen idee van de commotie die zich afspeelde op het sociale medium. „Ik plaatste de tweet rond 9 uur en ging aan het werk. Om een uur of 1 stonden opeens drie politieagenten voor de deur.”

Niet meer doen
Ze waren zich ‘lam geschrokken’ op het gemeentehuis, zo kreeg Mol te horen. „Die agenten vertelden dat ze op gezag van de burgemeester waren gestuurd. Of ik dit voortaan nooit meer wilde doen. ‘We hebben wel andere dingen te doen in Breda’, zeiden ze. Tja, dat begrijp ik ook wel.”

Legitimatie
De agenten drukten hem op het hart dat ook iemand die kwaad zou willen hem via die tweet kan vinden. Nadat hij zich had gelegitimeerd, was voor hen de kous af. Maar Mol bleef vol vragen achter. „Wat is dit voor iets raars? Heel de situatie, de agenten op de stoep, ik vind het lachwekkend en verbazend.”

Verkeerde signaal
Zich verbazen, dat deed vervolgens ook burgemeester Paul Depla. „Belachelijk. Ik wist niets van de politieactie”, verontschuldigt hij zich. „Anders was ik hiervoor gaan liggen. Dit is volstrekt het verkeerde signaal dan we willen uitdragen. Wij staan pal voor vrijheid van meningsuiting. Je wilt juist mensen de vrijheid geven dit soort signalen te uiten.”

Depla deed naar eigen zeggen wat de Bredase ambtenaren ook hadden moeten doen: hij belde naar Mol.

„Maar nu was het te laat. Ik heb mijn excuses aangeboden, hij heeft die geaccepteerd. Maar intern is hier het laatste woord nog niet over gesproken.”
 
Ondertussen wordt het voorjaar en komen de groepen opgeschoten jeugd 's-avonds lekker door de straten. Gelukkig nog niets gebeurd, maar wel heel intimiderend. "s-Nachts komen hun vaders ladderzat terug en ben je weer wakker. Valt dit ook onder de categorie overlast of mag je je hier niet over praten ? Buurtbewoners melden gewoon niets uit angst voor stigmatiserende opmerkingen of opmerkingen als 'ze'weten nu waar u woont. Dat komt vervolgens in een mooi zelf geregisseert rapportje over veiligheid en de crikel is weer rond. Succes Gampel !

 

gast

#1547 Het houdt niet op, niet vanzelf

2016-03-24 07:01

Nu weer Brussel, straks Amsterdam of Breda ?

Johan

#1548 yep, het is wegkijktijd in de wereld van de lieve schattige menseRe: Het houdt niet op, niet vanzelf

2016-03-24 13:44

#1547: gast - Het houdt niet op, niet vanzelf 

Yep, is kwestie van tijd. Het is weer wegkijktijd in de wereld van de schattige lieve ´kijk ons een goed zijn´policor mensen. Ondertussen gaat ons staatshoofd op bezoek in de Sharia schilderswijk, terwijl de familie van de Nederlandse slachtoffers op Zavetem maar lekker de pleuris moeten krijgen

gast

#1549 De nieuwe regels in Breda

2016-03-30 08:53

Menstruerende vrouwen zijn onrein, en mannen moeten bij hen vandaan blijven (soera 2:222). Vrouwen zijn de “akkers” van de mannen en mannen kunnen seks met hen hebben wanneer ze willen (soera 2:223). Mannen zijn superieur aan vrouwen en hebben autoriteit over hen, omdat vrouwen mannen moeten gehoorzamen of het risico lopen geslagen te worden (soera 4:34). Een vrouw is slechts de helft waard van een man en mannen staan boven vrouwen (soera´s 4:11; 2:282; 2:228). Moslimmannen mogen met tot vier vrouwen trouwen, inclusief pre-puberale meisjes, en mogen seksslavinnen bezitten. (soera´s 4:3; 65:4; 4:24). Een moslim mag niet met een niet-moslim trouwen, tenzij de laatste zich bekeert tot de islam (soera 2:221). Vrouwen moeten zichzelf bedekken en mogen alleen gezien worden door familieleden, eunuchen, slaven en kinderen die nog geen seks met vrouwen hebben gehad (soera 24:31).

 

Gaat lekker zo met de integratie , he !

gast

#1550 Lastpak naar aso-azc

2016-03-31 05:00

Telegraaf 31-3-2016

Den Haag - Asielzoekers die zich misdragen, worden in de toekomst in een aparte opvang gezet. Het kabinet is al aan de slag gegaan met het creëren van deze ’aso-azc’s’.

 

Dat blijkt uit een concept-Kamerbrief die in handen is van De Telegraaf. „Ik ben met uw Kamer van mening dat overlastgevers hard moeten worden aangepakt om hen duidelijk te maken dat we hun gedrag niet tolereren”, schrijft staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) daarin.

Als een asielzoeker niet uitgezet kan worden, maar wel overlast geeft, kan die naar zo’n aparte opvang. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om vreemdelingen die andere asielzoekers lastigvallen vanwege hun geaardheid. Het kabinet voert op deze manier een plan van VVD-Kamerlid Azmani uit. De liberaal kwam met het idee en noemde ze ’aso-azc’s’. Dijkhoff wil de probleemvreemdelingen er een sober regime voorschotelen en denkt aan een dagelijkse meldplicht.

 

Oh, joh, je verwacht het niet.....lastige probleemvreemdelingen ? Die bestaan toch niet volgens COA. Alles is altijd koek en ei. En daar gaan we weer ´Als een asielzoeker niet uitgezet kan worden´. Dit is een vrijbrief voor alle criminelen om hier naar toe te komen. Heel Albanie stroomt leeg. Ze komen allemaal voor gratis onderdak, uitkering en 3000 euro oprot premie+ gratis enkeltje met KLM naar huis. Wanneer stoppen we nu eens met het wegsmijten van belastinggeld en gaan we een keer zinnige regels maken om onzszelf en de echte vluchtelingen te beschermen ?