Albert Heijn Boortmeerbeek moet blijven!


Gast

/ #55

2016-02-25 18:27

Kafka in eigen land, en het is gewoon zielig wat hier moet verdedigd worden.   De winkel is pas open sinds einde 2015, nieuw gebouwd met personeel dat er gewoon vol voor gaat.   Dat zie je niet dikwijls, ah ja, wel bij alle andere AH-winkels.   En ik kan het weten, want vooraleer de AH Boortmeerbeek EINDELIJK  zijn deuren heeft geopend hier (ocharme 2 maanden terug) hebben wij bijna het ganse land afgereisd om in een winkel van AH terecht te kunnen.    En we gaan niet zozeer voor hun goedkope producten, maar wel voor hun aparte gamma en andere bijzondere producten die je gewoon nergens anders kan vinden.   

Wat willen ze nu, dat we terug beginnen rond te rijden, kilometers ver, noem maar op hé, Brugge, Turnhout, Lier, Kontich tot zelfs Maastricht, we zijn gewoon overal geweest om toch maar de producten van AH te kunnen kopen.   

 

Regering, of wie hier ook over beslist, denk aub toch eens na.   Dit gaat hier niet over een geval van macht van een bepaalde groep op deze plaats.   In een cirkel van max 5 km vind je gewoon alle winkels die er moeten zijn, Okay (ligt er gewoon vlak naast), Aldi, Lidl, Carrefour, noem maar op hé.   

 

Wij eisen dat de AH in Boortmeerbeek gewoon kan blijven, het is gewoon ONZE winkel geworden nu, we doen er wekelijks onze inkopen.