Steun Jitse Akse


Gast

/ #7102

2016-01-17 02:01

Ik teken deze petitie omdat ik me steeds vaker gruwelijk eraan irriteer dat echte criminelen (verkrachters, moordenaars, aanranders e.d.) na een lachwekkend milde straf gewoon weer op straat rondstruinen en vrolijk verder kunnen gaan met hun wandaden, terwijl een held als Jitse Akse het risico moet lopen vervolgd te worden voor 'moord'.
Het gaat hier om een held die richting de 50 gaat en desondanks het lef heeft en de energie bijeenschraapt te vechten t.b.v. onze veiligheid. M.i. is het elimineren van gruwelijke monsters die koelbloedig mannen, vrouwen en kinderen verkrachten en/of vermoorden GEEN moord. Die schooiers die Jitse neergeschoten heeft, mag je niet eens meer mensen noemen. Hij heeft juist een bijdrage geleverd de ellende die deze beesten veroorzaken terug te dringen.
De overheid geeft hiermee een zeer slecht signaal af. Zij kan beter tijd besteden te screenen wat er allemaal ons land binnensluipt en zorgen voor een lik op stuk beleid t.o.v. criminele moslims (en evengoed ook ons eigen crapuul, dat maar gemakkelijk wegkomt bij ernstige delicten).
Ik zie duidelijk een tendens dat mensen het zat beginnen te worden. Kijk naar het slappe beleid inzake de vier aanranders uit AZC Almere en leg dat naast het rappe besluit Akse op te pakken. Goede mensen worden gestraft en criminelen worden over de bol geaaid en krijgen een paspoort cadeau mochten ze dat nog niet hebben. Schande!