TEGEN de prijswijziging van de KNHS 2016

paardensporter

/ #227

2015-11-14 20:17

Het is toch van de zotte.... in de 1e plaats werd de startpas met coupons afgeschaft....nee alles wordt digitaal, dus geen coupons meer. Een eenmalige aanschaf van de startpas, maar achteraf moet je er ieder jaar voor betalen. Inmiddels al jaren mijn ruiterbewijs, dus knhs-lid. Nu ook mijn menbewijs, dus ook lid van de knhs. Maar inmiddels rijd ik ook al jaren wedstrijden aangespannen, dus lid via de vereniging van de knhs. Ik betaal dus 3x voor hetzelfde lidmaatschap? Nu OOK nog een verhoging van ruim 150% voor een enkelspanlicentie? Die Paard&Sport eraf, prima, licentie? Ook prima, maar houd het in godsnaam betaalbaar voor de paardensporter met een kleine beurs...... die basissporter is wel JULLIE visitiekaartje. Als je de 'pech' hebt om verslingerd te zijn aan het aangespannen rijden, dan is het nog eens extra duur. Je moet ook nog een je koets meenemen op wedstrijd, dus grotere combinatie of een extra auto. En dan ook nog eens kilometers meer moeten rijden om op wedstrijd te kunnen, dit in tegenstelling tot de ruiters die praktisch op iedere straathoek een wedstrijd kunnen rijden. Proefgelden gaan omhoog, prijzen naar beneden............al met al vergalt dit aardig mijn plezier in het rijden van wedstrijden.

Ook het tijdstip is weer lekker gekozen..........nog 2 weken bedenktijd of je het doet ja dan nee. Net als vorig jaar de invoering van de bodyprotector, ja had gewoon geen keuze, want je kon niet eens je startpas meer opzeggen. Maar inmiddels wordt je wéér op kosten gejaagd.

Hebben we (de paardensporters in Nederland) inmiddels niet voldoende mee betaald aan die mooie gebouwen in Ermelo en die bobo's op kantoor daar???