POLITIE-CAO 2015


Gast

/ #26

2015-08-01 20:40

 

Bij elke onderhandelingen voor een CAO is er wel weer gedoe en gezeur. Uit geen 1 voorstel van de ministers blijkt enige waardering voor het werk van Politie ( en rijksambtenaren). Wij weten dat wij nooit rijk zullen worden van het werk maar toch staan wij dag, nacht, feestdagen en weekenden klaar om de burgers te helpen. Soms leuk, soms minder leuk.

De politie blij maken met een snoepje uit eigen doos vind ik niet te omvatten. Als ik dit voorstel zou uitvoeren in bijvoorbeeld het uitreiken van zakgeld dan geef ik mijn zoon meer geld per week. Maar dit haal ik dan wel van zijn eigen spaarrekening................. Top! gelukkig wil de politie niet van zijn wel verdiende rust genieten tegen de tijd dat wij eindelijk eens met pensioen kunnen...............en ach, wat heb je als oud politieambtenaar dan aan een goed pensioen???? tijdens het werken hadden we ook al niks te besteden!! maar bedankt van de Steur dat we salaris erbij krijgen uit onze eigen pensioenpot.

Vrije tijd is natuurlijk ook totaal overbodig voor de politie. Er wordt van ons verwacht dat wij 24 uur politie zijn, en met alles wat wij doen moeten wij rekening houden met het feit wij een voorbeeld functie hebben. Laten we lekker met zijn alle onregelmatig in onze onregelmatigheid werken. Lekker vroeg, nacht en een late dienst in 1 week met zo min mogelijk vrije tijd.

Collega's met een partner die geen onregelmatig werk hebben kunnen beter hun relatie op zeggen want je zult elkaar met deze plannen alleen nog in slapende toestand tegenkomen, met een beetje geluk.

De politie hoeft natuurlijk ook niet dichter bij de burger te staan. Laten we gewoon alle politiebureaus sluiten en iedereen vanuit de Touran laten werken. Makkelijk en lekker afstandelijk. Niks koffie of genieten van je onbetaalde pauze.

Meneer van de Steur, als u dit voorstel echt zo'n goed idee vind heb ik ook een voorstel: trek eens een week een uniform aan en loop eens gezellig mee op straat. Laat u eens lekker uitschelden, bespugen, en respectloos behandelen. Dit lekker in de vroege, late en meteen een paar nachtdiensten achter elkaar. Misschien dat u er dan achter komt dat u met alleen woorden niks bereikt. Uw woorden: “ik heb respect voor jullie werk” zijn betekenisloos als u niet weet waar u het over heeft.

Zet hem op bonden, en laat ons niet in de steek!!!!!!!




Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...