Geen AZC in Apeldoorn Zuidbroek


Gast

/ #61

2015-05-30 07:18

Waarom ik deze onderteken is dat ik voor op wil stellen dat ik zeker iedereen een nieuwe kans wil geven, mensen die hulp nodig hebben zeker moet helpen in hoe ver je ze kan helpen, met de middelen die je hebt en niet meteen bakken met geld kost wel je dat niet hebt.
Maar wat ik niet begrijp en mij erg verdrietig maakt en ook echt behoorlijk pissig, eigenlijk ben ik dat ook wel, is dat de gemeente Apeldoorn geen geld heeft want ze bezuinigen op de inwoners van Apeldoorn die in de bijstand zitten, ze gaan daar alles op 1 hoopje gooien, en verwachten dat wanneer je een handicap hebt gewoon werkt als iedereen ander.
De mensen in Apeldoorn met een inkomen lager dan laag. Hebben armoede in huis, hebben elke dag zorgen of ze wel genoeg geld hebben om eten te halen,
Kunnen NIET aan de toekomst beginnen voorbeeld jonge stel die super graag kinderen wil. Waar moeten ze dat van betalen?
(Kan ik zeker meer over zeggen, doe ik nu niet)

En dan willen ze in Zuidbroek een asiel zoekers centrum neer gaan zetten met weet ik veel hoe veel mensen die ook geld nodig hebben een huis verzekering eten en vervoer psychische hulp begeleiding in alles.

Gemeente Apeldoorn heeft wel geld voor dat, maar ze kunnen de andere gemeente leden niet helpen maar wel alles verplichten en o ja vooral bezuinigen op hun inkomen wat al bijna niets is.
Voor mij hoeft dat niet en kan ik heel duidelijk zeggen. Zorg eerst dat je eigen gemeente leden uit de armoede komt voordat je andere gaat helpen, deze mensen die wonen in Apeldoorn hebben ook hulp nodig maar krijgen dat niet want als je wat vraagt dan krijg je een bak ellende mee naar huis mag enige naam hebben en veel regels want als je er niet aan houd wordt je gekort in je bijstand,
Oja gaan we dan ook zo tegen de asielzoekers doen gemeente Apeldoorn?

Astjeblieft help ook de mensen in Apeldoorn die elke dag zorgen en strijd hebben omdat ze niet of weinig geld hebben om rond te komen.

En Apeldoorn is fait!
Ik kan nog veel meer schrijven en zou zo graag paar mensen willen wakker schudden,
Want mensen in de bijstand over al op korten en regels geven en bezuinigen op dat er niet individueel gekeken kan worden naar de personen in kwestie, rijmt niet met wat ze doen!
Volgende keer zou ik alleen het kopje OVERLEVEN in de bijstand met wat je allemaal moet doen en als je dat niet doet ze korten in je kleine inkomen.
is goed beschrijven want waar zijn ze toch mee bezig zeg !!!!!!!

Oja mijn naam is Myrna en ik zeg dit omdat ik weet dat er zoveel meer mensen zo denken alleen niet durven uit te spreken want dan krijg je problemen.
Iemand moet toch duidelijk maken dat dit