Stichting de Hofstede Asserbos behouden zoals het is!

Een verdrietige ex vrijwilligster

/ #165 Stichting de Hofstede MOET BLIJVEN

2015-02-27 12:49

Zelf heb ik 8 jaar als vrijwilligster bij  Stichting de Hofstede gewerkt met heel veel plezier, ons doel was deelnemers te begeleiden en zorgen dat ze zich veilig en beschermd voelden !!

Deze groep mensen waar we mee werkten is een kwetsbare groep, als deze begeleiding weg valt voor deze groep dan zullen ze in een heel diep gat vallen, waar ze waarschijnlijk met het beleid van onze GEMEENTE ASSEN niet meer uit zullen komen.

Dit is een afgang voor de Gemeente ASSEN, laten ze maar eens goed kijken waar ze het geld aan uitgeeft, ik weet zeker dat er projecten zijn die niet zo belangrijk zijn als deze maatregel voor De Stichting de Hofstede, ik vind het een hele foute beslissing, maar worden wij als burgers wel eens gevraagd om onze mening wat dit soort beslissingen aangaat???

Toen de nieuwbouw in de pen zat heb ik en meerderen met mij gezegd,  HIER WORDT VAST GEEN REKENING GEHOUDEN met de HOFSTEDE, de Gemeente liet ons toen nog denken dat wij daar een plaats zouden krijgen, Ik en vele collega`s met mij zeiden toen al, dat het vast een commercieel gebeuren ging worden waar de Stichting vast geen plaats in kreeg, want Stichting de Hofstede is nooit commercieel geweest en zou dat ook nooit kunnen zijn vanwege de DEELNEMERS, want dan zou er veel te veel druk op hen komen te liggen. Ik heb dus met mijn toemalige collega`s gelijk gekregen, maar ik zal U zeggen dat ik liever ongelijk had gehad!!!!

De GEMEENTE ASSEN mag zich wel eens goed achter de oren krabben, en deze actie nog eens heel goed onder de loep nemen, ik denk er sterk over om niet meer te stemmen voor de GEMEENTE, want als er zo met burgers wordt omgegaan dan pas ik ervoor!

 met een traan....groet Sia Ringenaldus