Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

ellen

/ #8687 Re: Re: Re: Re: Het ontstaan van ISIS

2015-02-27 10:12

#8678: ellen - Re: Re: Re: Het ontstaan van ISIS 

 D66, GL, PvdA en Megamoskee voor jihadisten!


Erdogan geeft weer een bindend stemadvies aan turken in Nederland. Turkse dictator kiest voor Petchold!  
Stem niet op deze favoriete bloedzuigers!


Gemeente Gouda onder leiding van D66 en PvdA, bouwt een megamoskee en worden Jihadisten via een omweg potentieel binnengehaald. D66 wilt nu ook in Gouda jihad zaadje planten. D66 in Gouda blijft vasthouden aan de vestiging van de nieuwe salafistische kazerne in Gouda Noord. D66 wethouders beweren dat de moskeebouwers "gematigde moslims" zijn, maar in werkelijkheid zijn deze islamisten en jihadi’s hetzelfde. Het is diept triest dat men niets meer durft te zeggen over met dit Jihad gemotiveerde activiteiten van D66 en PvdA.
Door de D66, GL en PvdA georganiseerde moslims in Gouda, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam, onder leiding van salafisten zijn de voedingsbodem voor ISIS, Hamas en Al-Qaeda. Deze Moslims worden nu gefaciliteerd in hun intolerantie.


D66, net als PvdA, met zoveel Turkse en Arabische infiltranten, is allang geen Nederlandse partij meer.
Nederlanders hebben geen enkel vertrouwen in het kabinet en dan nota bene gedoogpartner D’66 als het beste alternatief zien.
Een permanente jihadistische voedingsbodem onderhouden, is je eigen ondergang versnellen door je eigen civilisatie verder te laten vervangen voor het nihilisme dat islam heet!

Zodat politici die hiervoor blind wensen te blijven, hebben het volk verraden en hebben blootgesteld aan een van de gevaarlijkste ideologieën die ooit door de mens is bedacht.