Weg met de 80% regeling


Gast

/ #6

2015-01-09 19:41

is iedereen op deze verdomde site nou echt te dom om te begrijpen waar de leerplicht tot 18 jaar voor is bedoeld en ontworpen..? Natuurlijk is het vervelend voor de 5% gemotiveerde slimme leerlingen die het ook wel zonder les zou kunnen maar het overgrote deel van de leerlingen onder de 18 zouden niet eens aan een vervolgopleiding beginnen als er geen leerplicht tot 18 zou zijn.

bovendien, stel je allemaal toch eens niet zo aan.. Als je het echt zo vervelend vindt dat je vrijwel altijd in de les moet zijn terwijl je denkt het makkelijk zonder te kunnen, ga dan lekker naar de universiteit. We hebben in Nederland toch al veel te veel HBO-opgeleide mensen. Die verantwoordelijkheid en zelfstandigheid die jullie al claimen te hebben zal je daar in alle vrijheid kunnen ontwikkelen.

het feit dat jullie met z'n allen voor het gemak even voorbij kijken is dat de mensen die kiezen voor een hbo opleiding weten dat ze in een wat meer schoolse leer omgeving terecht komen. Ze kiezen hiervoor omdat ze diep van binnen weten dat ze dit nodig hebben. Omdat ze dat nodig hebben. So quit your whining and just get your grade..