Hyvers-Alliantie voor een Eerlijk & Sociaal netwerk voor iedereen


Gast

/ #135

2011-09-10 17:38

Het spel was eerst Gratis, we konen uit vrije wil credits kopen. ineens kregen we een rad van fortuin in onze tuintjes leuk maar tja je had er niks aan als je geen credit bezit, de meeste mensen die Haap Harvest spelen hebben ooit wel eens zeker 1x credits gekocht. Nu elke keer als er een update kwam waren er problemen met het spel. Klachten moesten via onze prive mail gestuurd worden naar het beheer van het spel.
Haast niemand heeft ooit een duidelijk antwoordt gekregen ze werden af gescheept met een standaard mail we zullen het bekijken.Der komen consant nieuwe spellen op hyves maar de klachten van Happy Harvest worden niet echt verholpen onder het mom het zijn foute bugsss.
Nu het is over genomen door een ander ( geldwolf) is het niet meer leuk om te spelen constant fouten we hebben 3 weken zonder rad gezeten je kon wel draaien maar wat je kreeg was eigenlijk waardeloos wat blijkt ze hadden het rad gesaboteerd want er werden te weinig credits gekocht door de spelers.
De meest van ons zitten over de level 80 en als je die voor bij bent kan je troefjes sturen naar je buurtjes. wat is nu het geval van de week zat er heel even een goedebug in het spel heeft maar 5 min geduurt iedereen die aan het rad draaide en op 50 credits kwam kreeg er 100 nou dat was ineens zo snel verholpen dat ze het helespel plat hebben gegooid en wat blijkt elke speler die ineens heel veel credits kreeg hebben ze weer terug gehaald de knierten maar mensen die dingen zo ineens kwijt zijn op hun boederij of dat er ineens na een update credits weg zijn krijgen dus niks terug niet eens een antwoordt op hun mail.Nu ze hebben zo gezegt het rad vervangen voor een nieuwe duhhhhhhh de coins die er op stonden zijn vervangen voor paddestoelen het energiedrankje voor een zak mest van 8 uur en de 50 credits voor 100 credits maar wat is nu het geval ja hoor credits krijgen we amper het is weer gesdaboteert het rad daar bij heeft bijna iedereen zijn brievenbus geupgrate zodat we zekers naar 60 mensen wat kunnen sturen dus ook troefjes en wat schept onze verbazing zelfs dat is terug gedraait we kunnen er nu nog maar 3 weg geven. en dan de reacatie van de geen die het spel beheert of wat dan ook dat wer tijd nodig hebben omdaar maar aan te wennen want het is namelijk zo dat we niet teveel credits mogen draaien met het rad want anders wordt er niet meer gekocht. Nu zijn er heel veel mensen die het overwegen te stoppen er zijn zelfs gezinnen die niet meer spelen na gister heel simpel de kinderen krijgen geen troefjes meer als ze lager dan 80 zitten en mogen van hun ouders ook niet kopen terecht. maar als er een missie komt zoals de laatste 3 keer kost het de spelers heel veel credits om de missie af te krijgen tis niet erg als alles dan ook maar na behoren werkt en dat wer niet worden afgezet en bedondert worden door ze en dat zijn we zeker der laatste maand zo en zo. het is niet ons probleem dat zre een negatievestand hebben kwaa credits het is ook niet onze schuld dat de sponsers niet zo happig meer zijn en tja kan me voorstellen als je als sponser misschien mee leest op het forum en je ziet dan hoevel klachten er zijn en dat er niks aan gedaan wordt dan kan ik me indenken dat ze hun eigen terug trekken. maar goed wij zijn dus weer de L U L door mensen die alleen maar hun bankrekening willen vullen en hun eigen op de borst willen slaan van kijk eens wat een goed spel (NOT) nou voordat het over genomen werdt werkte het perfect maar sinds het in bezit is van de Tellegraaf is het knudde net zo als hun krant leugens en halve waarheden.