STOP_COGA


Gast

/ #48

2014-11-08 13:48

Ik kom af en toe in het stadion en telkens moet ik inwendig lachen om hoe de stewarts en beveiligers hun werk doen.Wat een bagger zooi maken ze er van. Ik heb zelf een aantal jaren gewerkt als beveiliger bij Feynoord en Utrecht daar is GAE vergeleken niks bij wat daar allemaal gebeurd. Bij Feynoord en Utrecht worden leuzen geroepen spandoeken gemaakt daar worden niet zomaar om de kleinste dingen stadion verboden geven. Volgens mij worden stewarts ingezet om de orde en veiligheid te bewaken. Ik zie bij GAE stewarts bij elkaar staan beetje voetbal te kijken en te donderjagen, sommigen zien niet eens wat er op de tribunes gebeurt.

Rosec een klein bedrijfje nog niet zolang in de Particuliere beveiliging aan het werk, moet de kop boven water zien te houden de grote jongens staan op de loer . De beveiligers willen een wit voetje halen bij de baas anders worden ze eruit gedonderd en de baas wil naar de  club laten zien kijk hoe goed zijn mijn medewerkers wel niet,die vissen de raddraaiers er wel uit. Ondertussen naaien ze klakkeloos mensen een stadionverbod aan voor iets wat vaak niets blijkt te zijn waarom om maar deze klus te mogen behouden. Rosec neem het voorbeeld van TSC aan daar kunnen jullie nog veel van leren.

Grote schande om zo iets kleins een suporter die met heel zijn hart zoveel geld in de wacht heeft gesleept voor zijn eigen club een stadion verbod te geven. Schaam je Rosec medewerkers jullie zetten de particuliere beveiliging in een kwaad daglicht.