Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

boze omwonende

/ #700 Overlast ? Nee hoor dat zijn onderbuik gevoelens van racistische omwonenden

2014-10-15 09:34

Hier, het zoveelste bewijs dat alleenstaande gelukszoekers uit Afrika alleen maar overlast bezorgen. Hoeveel meer bewijs moet er nog komen ? Waarom moeten omwonenden 1 miljoen keer wijzen op overlast en worden alle argumenten door blinde en dove politici (en hun linkse kut-aanhang) steeds maar weer weggewuifd ? 

We eisen gerechtigheid. De kopjes thee komen onze strot uit !

 

 

TELEGRAAF 15-10-2014 

Alleenstaande asielzoekers moeten weg

ORANJE - 

Een groep van honderd alleenstaande mannelijke asielzoekers moet weg uit de opvang in het Drentse Oranje na klachten van omwonenden over overlast.

 
 

Burgemeester Broertjes van de gemeente Midden-Drenthe zocht contact met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) na verontrustende berichten van bewoners in omliggend dorpen, meldt RTV Drenthe. De mannen trekken er vaak op uit voor bijvoorbeeld winkelbezoekjes.

De burgemeester heeft met het COA afgesproken dat in het vakantiepark alleen nog gezinnen uit Syrië worden gehuisvest. De honderd mannen worden woensdag overgeplaatst.

Het vakantiepark in Oranje (200 inwoners) huisvest nu ongeveer 400 asielzoekers. Dat kunnen er maximaal 1400 worden. Het tempo van de instroom wordt vanwege de onrust verlaagd. Elke week wordt gekeken hoeveel vluchtelingen erbij kunnen.

Ook de buurtbus kon de toestroom van honderden asielzoekers niet aan. Het COA gaat nu met een eigen lijndienst rijden van en naar Assen. Verder komen er extra geüniformeerde beveiligers die in en om het vakantiepark toezicht houden. Ook krijgen de asielzoekers op het park wifi, zodat zij niet meer naar het dorp hoeven als ze gebruik willen maken van internet.