Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Gast 6461

/ #8600

2014-10-02 17:44

"En deze petitie? Van Aartsen zit er immers nog. Niet? In hoeverre de petitie heeft geholpen om burgemeesters wakker te schudden en alerter te maken op (Joden)haatuitingen tijdens demonstraties kun je lang discussiëren, maar dat het 'iets' heeft geholpen, staat wel vast denk ik. Wat het een zinvolle petitie heeft gemaakt."

Ja, droom lekker verder in je gekozen ignorantie. Deze petitie heeft helemaal niets geholpen, alleen pijnlijk duidelijik gemaakt dat de wederzijdse haat steeds dieper nestelt. Jouw petitie heeft geen gewaarwording losgemaakt, maar integendeel een platform geboden aan de moslimhaters. Zoals ik van begin af aan gezegd heb: de ene haat vervangen door een andere en dan denken dat je goed bezig bent. Niets is echter minder waar.

Als je jezelf daarvoor op de borst wil kloppen: ga je gang. Ik hoop alleen dat je hard genoeg klopt, zodat dat koude hart mogelijk ooit weer op gang komt.

Gast 6461

 

N.B. Voor een volgende keer: wees een kerel en ga een dialoog aan. Je meninkjes en gelijkjes verkondigen door middel van aankondigingen is bepaald laf en achterbaks.