Eis het ontslag van Jozias van Aartsen


Gast

/ #6292 Dat spreekwoord betekent dat na de Joden de Christenen er aan gaan.

2014-08-03 09:40

'Onze overheden kijken weg, omdat het de meeste politici aan verbeeldingskracht en studiezin ontbreekt. Er zijn heus geen deskundo’s nodig om te weten welk potje er op het vuur staat.

Bovendien zijn onze bestuurders van hoog tot laag bronstig, waardoor het ze moeilijk valt hun hoofd bij het landsbelang en de realiteit te houden: veel politici willen maar één ding, een overbetaalde baan bij de Europese Unie.

Dat het ze straks niet zal meevallen om heen en weer te fladderen tussen hun woonplaats, den Haag, Brussel, Luxemburg en Straatsburg is van later zorg. Als je in de EU-hiërarchie maar hoog genoeg stijgt, krijg je heus wel voldoende personeel om zulks geriefelijk te laten verlopen.

Bestaat er iets als een kosmisch evenwicht? Het moet haast wel, want de politici die nu wegkijken van wat de Joden wordt aangezegd, zullen gaan ondervinden wat het Arabische spreekwoord ‘Na de zaterdag komt de zondag’ betekent. Dat spreekwoord betekent dat na de Joden de Christenen er aan gaan. ‘Geen bezwaar’, zegt u als atheïst nu, maar de islamitische definitie van ‘Christen’ is nogal ruim.'

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/08/na_zaterdag_komt_zondag.html#more