Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

De boemerang

/ #1014 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-27 17:59

#1006: utzaltochniet - Re: Re: Re: Re: Je kunt op het bureau zitten tot je een ons weegt of een advocaat in de arm nemen. Hun beleid is een uitputtingsbeleid en ontmoedigings-strategie: "dit houd je toch niet langer dan 5 uur vol. We laten je darren en wachten totdat je het bovendien niet kunt betalen", want advocaten kosten geld. Dergelijke aangiften door een individu worden niet serieus genomen. Geen enkele politie-agent laat mij de Officier van Justitie spreken. Ik zeg u dat dit allrmaal heel verrot in elkaar steekt, zoals velen ondervinden. Aalleen georganiseerd verzet helpt.

Dan gaat u toch met z'n tweeën aangifte doen, of met z'n drieën? Twintigen desnoods, liefst op een klein bureau, zodat niemand meer in of uit kan. En als dat niet helpt, gaat u de dag erna terug, met de pers erbij; die zitten in komkommertijd toch al verlegen om een sappig verhaaltje en de politie die i weigert aangfite te laten doen, is sappig genoeg voor hen.

Indien politie en de Officier van Justitie weigeren gehoor te geven, dan kunt u ook rechtstreeks aan de rechter vragen om de Officier te dwingen uw zaak in behandeling te nemen. Het betreft hier immers een overtreding van de grondwet.