Red het Wertheimpark

gast2

/ #26 Re: Re: #19 en #20

2014-06-29 21:53

#25: Fedde Schouten - Re: #19 en #20

Meneer Schouten, u doet aan redeneertrucs.

De heer van den Hurk noemt het namenmonument een abject plan.Daar kan je het al dan niet mee eens zijn

Maar u  zegt: Abject' waren de plannen om een groep mensen uit te roeien puur en alleen om wie zij waren. Het Namenmonument is een oprechte poging van de initiatiefnemers om dit nooit meer te vergeten en de uit Nederland weggevoerde slachtoffers individueel te gedenken.

Meneer Schouten, Dat is een klassieker. U schuift meneer van den Hurk via een omweg in de schoenen dat hij erop tegen zou zijn dat slachtoffers van de HOlocaust waardig worden herdacht.

Daar gaat de discussie echter niet over. En dat weet u zelf ook heel goed.

Niemand is tegen een namenmonument, zeer veel mensen zijn voor een namenmonument. Het punt is dat zeer velen zeggen dat een monument - die oprechte poging van intiatiefnemers om individueel slachtoffers van de Holocaust te gedenken - op erg veel plekken zou kunnen komen. Maar dat het zeker niet in het Wertheimpark HOEFT, en dat DIT Libeskind monument om allerlei redenen per sie niet in het Wertheimpark MOET.

De discussie is al ernstig en ingewikkeld genoeg. Redeneertrucs maken het nog ondoorzichtiger dan het al is. Helpen niet. Maken uw argumenten en betogen er overigens ook niet sterker op.

Zou fijn zijn als die achterwege kunnen blijven.