Steun de aangifte tegen de doofpotters in de Vaatstra-zaak

Dave

/ #251 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-06-19 18:35

#247: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maaike heeft in een video aan Wim volkomen duidelijk gemaakt hoe de vork in de steel zit.

Vertel eens, wat is de datum van die video?

Waar kunnen we die video zien?

Het is gewoon weer hetzelfde geneuzel, he? Nog steeds, nét proberen te doen alsof er geen bekentenis en veroordeling is geweest. Nog steeds gewoon net doen alsof dat niks zou veranderen aan de zaak.

En waarom? Gewoon omdat het niet past binnen je idee-fixe, en dat je het daarom niet WIL horen. Maaike heeft Wim expliciet gevraagd met rust gelaten te worden. In Januari wist Wim dat nog heel goed.. en toen begon zijn ego te groeien en te groeien, en toen was dat ego toch nét even belangrijker. Dus vergeet Wim gewoon weer wat er gezegd is, doet alsof z'n neus bloedt en gaat doodleuk door met pretenderen dat Maaike achter hem staat.

Of kijk je niet eens naar de data van de gesprekken met Maaike waar ie steeds mee op de proppen komt. Wim leeft in het verleden. Achterhaald door de werkelijkheid. Wim's narcisme zorgt ervoor dat ie niet kan verkroppen dat ie geen gelijk kreeg, en dús vind ie het gerechtvaardigd om iedere betrokkene te terroriseren, terwijl ie door blijft leven in z'n waanwereld.