Steun de aangifte tegen de doofpotters in de Vaatstra-zaak

Mark vd Illuminati

/ #202 Re:

2014-06-18 22:28

#197: They Knew - (1) Mark Rutte had het over minder overheid maar hier wordt toch wel een blik 'spinners' opengetrokken á €3800 bruto p/m! Allemaal aan een hypotheek vast en daarvoor verkopen zij hun ziel aan de duivel en dat noemen zij dan logisch nadenken en praten over empathie.

(2) Voor 'spinners' is het volkomen logisch dat Ali Hoessein Hassan in 4 maanden tijd groeit van 1,60 m. naar 1,90 m.

(3) Voor 'spinners' is het volkomen logisch dat er op 1 mei 1999 weinig tot geen bloed op het PD is gevonden en tijdens het proces van Jasper Steringa hoorde Jasper Steringa het bloed van Marianne stromen. Er is geen 'spinner' die logisch na kan denken dat er hier iets niet klopt, tenslotte, het waren toch de bevindingen van de Forensische Recherche, met fotografisch bewijs, dat er geen of weinig bloed op het PD aanwezig was, want volgens Jasper Steringa leefde Marianne nog, dus de 'spin' dat Marianne al was overleden toen Jasper Steringa haar de keel 3 keer doorsneed houdt ook al geen stand. Het is een zielig bij elkaar geraapt zootje, die zijn ingezet om de schade zo klein mogelijk te houden op kosten van de belastingbetaler.

(4) Deze 'spinners' zijn de schaamte voorbij, zelfs het vertrek van Richard Eijkelenboom bij het NFI m.b.t. het manipuleren van DNA, interesseert deze 'spinners' niets.

(5) Het hoort allemaal bij het spel wie het langst zijn hypotheek kan blijven betalen. Het ergste is nog wel dat deze 'spinners' geen nacht wakker liggen aan het verraad van de Nederlandse bevolking, inclusief henzelf.

1. & 5. Hahaha Paranoia wat maar 1 ding bewijst, jij geloofd heel makkelijk in fantasiën die je op geen enkele manier met feiten kan onderbouwen :-P

2. De vraag is niet of dat logisch is of niet, de vraag is of dat relevant is -> het antwoord daarop is: Nee dat is niet relevant de dader is immers Jasper S. dat er vragen zijn over één of andere Ali is niet bijster interessant.

3. Ook hier is niet zozeer de belangrijkste vraag of dat van dat bloed klopt of niet, de vraag is wederom of het relevant is. En ook hier is het antwoord, nee niet echt. Niemand was erbij, niemand weet wat Jasper S.  heeft gehoord of achteraf denkt te hebben gehoord. Dat jij kennelijk het idee hebt dat bij de bewering van Jasper S.  dat hij bloed hoorde stromen, een bepaalde hoeveelheid bloed hoort die niet is aangetroffen is niets anders dan jouw speculatie.

4. Toon eerst maar eens aan dat het dna in deze zaak is gemanipuleerd, het idee dat het dna bewijs niet klopt is een fantasie die niet bepaald is onderbouwt met feiten. Er wordt vaak geroepen dat er wel 2000 fouten worden gemaakt door het NFI, wat er dan nooit bijverteld wordt is dat dit op 200.000 samples is en het dus een percentage betreft van 1% en 99% dus gewoon betrouwbaar geacht kan worden. Dat de complotters willen gokken op 1% kan, maar toon dat maar eens aan dan. Feit blijft dat de persoon die gematcht is aan het dna sample vrijwel meteen aan zijn advocaat en later gewoon voor de rechtbank heeft bekend. :-)