Surfen begint pas bij 7bft!


Gast

/ #133

2014-05-13 12:38

De wereld kampioen Freestyle in de PKRA is een Belg ! ! Christophe Tack. Paar keer met hem het water mogen delen in Oostende. Superkerel superresultaat. Gelukkig heeft hij vooral mogen trainen in de periode voor de heksenjacht.

De 7bft regel bestond toen reeds maar er was gedoog beleid. Nu is het sinds Decaluwé overgeslaan op heksenjacht. Waarom??

Gezien de vele reacties wordt er nu teruggegrabeld en gezegd dat alles zal veranderen.....

Kon een beetje verderzetting van gedoogbeleid geen soelaas brengen in de afwachtingsperiode??

Niet echt te begrijpen.

Pijnlijk voor al deze gepassioneerde sporters want windsurfen of kitesurfen wordt snel een passie, het is meer dan zomaar een sport....mooie dagen met veel wind zijn normaal hoogdagen.

Nu was het huilen met de pet op. Betalen in clubs en dan ....als de wind er is --> aan de kant ! !

Gellukkig was er Frankrijk en Nederland, 2 prachtbestemmingen voor sportliefhebbers. Waarom nog inschrijven in clubs als het gratis mag met betere omkadering??

De heksenjacht die met veel tumult in de media voor het voorbije WE werd opgezet zal zijn sporen achterlaten. Bijsturen kan altijd maar de geleden schade is niet meer te herstellen. Het zal zijn sporen achterlaten zonder meer. Zooo spijtig voor al die mensen die zich hart en ziel inzetten in de belgische clubs.