NEEN tegen Sharia4Tempus

gast

/ #14

2014-03-28 09:01

zelf Moslim, van Jette afgestudeerd en werk nu in het UZ. Mijn mening waarom dit niet kan:
- allereerst omdat het jullie medestudenten kwetst!!! even jullie menselijkheid weer boven halen en er even bij stilstaan dat sommige van jullie vrienden die met jullie in de les zitten, samen eten etc hierdoor gekwetst zijn!
- Ons geloof heeft voor ons een heilige plaats. Ik zou (persoonlijk!) liever hebben dat jullie er een "Arabische tempus" ofzo van maken dan daar islam aan te mengen
- alcohol en feesten zoals het hoort in de tempus is in strijd met onze islamitische waarden. En deze twee bij elkaar nemen (tempus + islam) maakt ons heel boos en dit is vooral wat ons stoort aan jullie thema!
- en aub stop met te zeggen dat wij moslims van alles een probleem maken: de dag dat de islam minder aangevallen zal worden zullen jullie ons minder horen klagen!

En nog een kleine verduidelijking: wij zijn tegen Sharia4Belgium, wij ervaren ons geloof hoe we willen zonder daar een probleem van te maken: 100% sharia voor de ene, 80% voor de andere enzo. Maar we vragen aan niemand om zich te mengen, het is persoonlijk. Dus wnr iemand zegt "De sharia is in strijd met de seculiere staat en de democratie" is het eerste wat er in mij opkomt: "heeft u papa u dat verteld?" Serieus mensen hou jullie bezig met wat jullie ding is : ttz geneeskunde, farmacie en onderzoek. En laat die uitspraken over aan mensen die er iets van kennen!