YES2morrowlandXL


Gast

/ #394 Praten helpt!

2014-02-20 10:46

Dat buurtbewoners in de DIRECTE omgeving van het festivalterrein en de camping hinder ondervinden, is onvermijdelijk. Maar daarom nog geen reden om rechtzaken te gaan aanspannen. Heel ons landje wordt stukgeprocedeerd. Nog even en er mag niets meer.

Volgens mij zijn er twee zeer eenvoudige oplossingen:
1) PRATEN helpt! Heeft u problemen contacteer dan de ombudsman van Tomorrowland. Dit is Ivo Corbeels en hij is te bereiken op het nummer 0800 19 009 of via mail op buurt@tomorrowland.be. Hier kunt u uw problemen op tafel leggen en SAMEN naar een oplossing zoeken waarmee iedereen tevreden is.
2) Tomorrowland moet er tijdens het festival continu op wijzen dat iedereen respect moet hebben voor de buurtbewoners. Het is immers dankzij hen dat dit prachtige festival mogelijk is. Indien er toch zijn die voor problemen zorgen, dan moet Tomorrowland en de politie streng optreden. Bijvoorbeeld het festivalbandje doorknippen (= einde festival), direct te betalen boetes uitschrijven, foutparkeerders wegslepen, enz.

Respect moet van beide kanten komen! Ikzelf ga naar Tomorrowland dit jaar en zal mij op het festivalterrein volledig laten gaan. Maar eens buiten stap of fiets ik rustig naar huis.