YES2morrowlandXL

linneke

/ #44

2014-01-31 12:12

en wie van jullie woont er in de nabije buurt van de schorre en maakt vaak gebruik van de schorre? wie van jullie ziet hoe de schorre zijn recreanten meer en meer opzij schuift voor 1 festival?
iedereen spreekt hier over maar 1 weekend en geluidsoverlast die maar tot 1u duurt terwijl de werkelijkheid heel anders is! de hele lente wordt er dusdanig veel gewerkt dat met kinderen daar wandelen niet meer veilig is en recreanten die voor een bepaalde sport komen hun sport hier amper nog veilig kunnen uitvoeren... vissen in de visvijver zit er dit jaar niet in en vorigjaar konden de deltavliegers van april tot midden augustus niet op de delta weide en dit jaar wordt hun delta helling minder stijl gemaakt.
het domein wordt voor 1.5 maand tijdens de zomervakantie helemaal afgesloten waardoor spelende kinderen daar ookal niet meer welkom zijn.

de overlast van de weekends zelf duurt ongeveer tot 3.30u... zolang blijven festivalgangers met groot lawaai door de straten dwalen en dan heb je van die grapjassen die op je ramen kloppen in het midden van de nacht.

bek dicht dus als je niet weet waar je over praat!
en nee... ik ben geen azijnpisser... met Music For Life ben ik meermaals gaan kijken, vond ik top.