Afschaffen verplichte eigen risico gezondheidszorg


Gast

/ #1423

2014-01-10 14:00

Beste mensen met de beste bedoelingen, ik doe mee maar ik weet dat het niets of weinig uithaalt.
Het GROTE plaatje LIJKT ontstaan te zijn van uit de beslissingen van de politiek, in de laatste paar jaren.
Echter,...deze gang van zaken is reeds mogelijk honderd jaar geleden "bedacht".
Het doel van acties is in ieder geval al wel heel lang geleden gesteld.
De mensen die dit deden waren lid van de illuminatie, en nu zijn het hun kinderen en/of kleinkinderen die doelen stellen voor over een jaartje of honderd.
Zo deed de illuminatie, ook wel eens "de Bilderberg groep" genoemd een kleine 2000 jaar om het jodendom uit te roeien, Hitler was hierin een bekende, belangrijke en BETAALDE pion!   Het christendom werd door mij onbekende redenen "gestuurd", in plaats van uitgeroeid.
Nu is de islam aan de beurt, kosten nog moeite worden gespaard om deze groep klein te krijgen.
Een bewezen tactiek is het zaaien van haat jegens een groep of individu, als ik een hekel heb aan een sterke tegenstander dan moet ik ervoor zorgen dat meerderen mij bijstaan in die haat, om vervolgens mijn tegenstander uit te putten in zijn/haar strijd tegen die haat, om vervolgens mijn tegenstander te LATEN verslaan opdat IK in ieder geval niet de schuld krijg van al het slechte dat mijn tegenstander is aangedaan.
En zo proberen ze hier in Nederland de "lagen" laag voor laag klein te krijgen van beneden naar boven, de rijken zo lang mogelijk sparen omdat deze groep het langste "nuttig" kan zijn.
Het onbereikbaar maken van zorg, op een manier die door stadhuiswoorden verdedigt kan worden is dan een zeer makkelijke en lucratieve manier om de financieel minder bedeelden door ziekte of "eigen keus om de zorg te vermijden" uit te laten sterven!
Wij, want ik heb het ook niet breed, zijn gewoon niet meer bruikbaar voor de illuminatie en we worden nu gewoon "opgebruikt"!
Zo zal de weerstand van de armen later ook minimaal zijn daar zij die de weerstand zouden bieden, of uitgeput zijn, of ziek, stervende of dood.
Geloof mij, of niet,..., maar dit gaat ECHT gebeuren, men weet niet precies wanneer of hoe, maar de hele wereld ZAL ooit eigendom zijn van 14 families over de hele wereld.