Afschaffen verplichte eigen risico gezondheidszorg


Gast

/ #758

2014-01-09 00:45

Eigen risico voor iets wat je niet zelf in de hand hebt??? Krijg je kanker, een hersenbloeding, of wat dan ook... De regering vraagt je momenteel om dan toch maar niet naar de dokter te gaan, tenzij je rijk genoeg bent, om het eigen risico te betalen.
Het eigen risico is voor mensen met een laag inkomen, dus eigenlijk het "doodvonnis" van de regering met "de beste wensen voor het nieuwe jaar". Voor iedereen die minder verdient dan de "Balkenendenorm", moet de regering het eigen risico op nul zetten.
Is het IQ van de regering hoog genoeg om dat in te zien, of missen ze toch een schakeltje in hun verstand om in te zien, dat het eigen risico eigenlijk ook regelrechte discriminatie is van chronisch zieke medemensen...????
Negerzoenen, Zigeunerschnitzel, Zwarte Piet ter discussie stellen vanwege mogelijke aanstoot... daarover kunnen ze wel "goede" besluiten nemen. Laten ze dan ook maar eens zorgen voor een drastische koopkrachtverbetering voor iedere Nederlander. Dus weg met hogere woonlasten, PVDA in de regering: los nu eindelijk "het kwartje van Kok" eens af en als er nog een (al is het maar minimaal) sociaal gevoel is voor de uiteraard niet vrijwillige zieke medemens... WEG MET HET EIGEN RISICO!!!!! Dat is het meest asociale dat ooit iemand heeft kunnen bedenken in een vlaag van misbruik van de machtsposititie!!!!