STOP project Buytenland nu!


Gast

/ #1414

2013-12-10 12:50

We staan wereldwijd voor een opgave om straks 9 miljard mensen te voeden.
Nederland is groot geworden en nog steeds heel groot door haar wereldwijde bijdrage op agrarisch gebied. Het is te gek voor woorden dat de beste landbouwgronden ter wereld opgeofferd dreigen te worden voor de aanleg van kunstmatige "natuur" Dit is aan normaal denkende mensen niet uit te leggen.
Of je moet als land stinkende rijk zijn of knettergek om zo iets te doen. En wat 12 jaar geleden bedacht is is waard om te heroverwegen omdat de wereld snel verandert. De overheid spreekt nu ook over een participatiemaatschappij. Daarin luister je eerst naar de direct betrokken, de bewoners van het gebied. Ik hoop van ganser harte dat het gezonde verstand zegeviert. Ik ken het gebied toen is daar drie jaar geleden doorreed op weg naar de golfbaan. Ik hou van de Hollandse polders. Ik ben trots op onze Hollanse polders. Ik heb het voorrecht zelf in een mooie polder te wonen.
Hoe was die spreuk ook al weer die ik toen las? ...wie de de polder verandert in natuur, verloochent zijn afkomst en cultuur.....
Gebruik die slogan maar weer want zo is het.!
Succes met jullie actie