ONZE BIB MOET OPENBLIJVEN

Elvee

/ #60

2013-11-24 15:51

Heer Burgemeester,
ik lees in de krant dat u 5 bibliotheken te veel vindt... Er zijn geen 5 bibliotheken in Stekene. Er is in Stekene 1 bibliotheek en er zijn 4 uitleenposten.(het zijn zelfs geen filialen, want die moeten meer uren per week open zijn) Die uitleenposten zijn alle vier 4 en een half uur open per week. Dat is niet veel, maar daar zijn we in de deelgemeenten wel tevreden mee. Dat u deze wil afschaffen is eigenlijk niet te geloven.
Stel (!) trouwens, dat alle lezers van de 4 uitleenposten naar de hoofdbibliotheek zouden komen, dan wordt het wel heel druk in de hoofdbibliotheek, die nu eigenlijk ook al niet meer voldoet voor een gemeente als Stekene.
Nog een argument: bij uw verkiezingsbeloften, mochten we u (en de andere Gemeentebelangers) als inwoners van Klein-Sinaai laten weten wat u voor ons kan doen. Wel: u kan ons bibliotheekje(uitleenpost) laten blijven !!! Maar, ik vrees dat u deze verkiezingsbelofte vergeten bent. Wij als inwoners van Klein-Sinaai echter niet. Ook binnen 5 jaar zullen we ons dit herinneren.