WIJ WILLEN GEEN VERSLAAFDENOPVANG IN ONZE CRONJÉBUURT


Gast

/ #11

2013-09-08 14:11

Het moet niet gekker worden! Eindelijk worden en hier geen straattegels meer door de ruiten gegooid om midden in de nacht je laptop van tafel mee te nemen. Eindelijk is het vernielen van onze auto's minder geworden en eindelijk laten ze je spullen in je auto zitten! Eindelijk durven jonge gezinnen naar onze wijk te komen en onze wijk nieuw leven in te balzen, en dat komt de Gemeente Haarlem dit even om zeep helpen met dit soort geintjes!?!? MIJN KIND kan straks niet meer veilig op straat spelen! We krijgen bergen overlast hier in de straat met dit plan, DIT KAN NIET WAAR ZIJN!!!!

IK ZEG NEE TEGEN DIT PLAN VAN DE GEMEENTE HAARLEM!! NEE NIET HIER MIDDEN IN ONZE BUURT MIDDEN IN EEN WOONWIJK MET SPELENDE KLEINE KINDEREN, SCHOLEN EN KINDEROPVANG!!!

Mijn huis is straks NIET meer te verkopen, het is dan helemaal geen hol meer waard!! IK WOON ER 30 METER VANDAAN EN IK VOEL ME DAN TOTAAL NIET VEILIG MEER IN MIJN STRAAT EN IN MIJN BUURT.

STOP DIT PLAN, LAAT HET NIET GEBEUREN MENSEN!! Ik zal er alles aan doen om dit niet door te laten gaan. Overal zal ik bezwaar maken waar het maar mogelijk is!!