Ibn Ghaldoun moet open blijven


Gast

/ #271 Re: Moge Alláh ons bijstaan

2013-07-04 12:58

#263: Trotse moslim - Moge Alláh ons bijstaan

Het moge duidelijk zijn dat wij, of althans een aanzienlijk deel van de moslims, Ibn Ghaldoun verkiezen boven de overige niet-Islamitische scholen omwille van diens Islamitische grondslag. De kwaliteit komt voor mij persoonlijk op een tweede plek, namelijk onder die van de Islamitische normen en waarden. Afschuwelijk, de propaganda van de overheid om de geestesziekte homofilie als "normaal" te bestempelen en dat door de strot van onze kinderen te duwen. Wat is de volgende stap van de overheid? Acceptatie en het propageren van transseksualiteit en pedofilie? En o.a. daarom kies ik bewust voor een Islamitische scholengemeenschap, met Islamitische normen en waarden. En anders wordt het thuisonderwijs inshé-e Alláh. En wat betreft Ibn Ghaldoun; al is het de slechtst presterende school in Europa, dan nog verkies ik Ibn Ghaldoun om diens Islamitische grondslag boven welke niet-Islamitische school dan ook. Moge Alláh ons bijstaan en onze kinderen beschermen tegen de verderfelijkheden van de maatschappij."

 

En hier komt de spreekwoordelijke aap uit de mouw.

De kwaliteit van de school komt op de tweede plaats. Daar kan ik nog inkomen. Ik vind sfeer en cultuur op een school ook zeer belangrijk. Maar als iemand zegt dat hij de slechts presterende school van europa zou verkiezen boven welke niet islamitische school als deze school maar een islamitische grondslag heeft, dan ben je wel volkomen de weg kwijt.

Je wordt hier hoe dan ook geconfronteerd met de westerse manier van leven. Islamitische kinderen zien net als de nederlandse kinderen van 50-60 jaar geleden dat het leven in vrijheid zijn voordelen heeft. het is hier echt niet uitsluitend sodom en gomorra.

Ik hoop dat het christelijke bestuur van deze school paal en perk kan stellen aan de hersenspoeling/indoctrinatie van de leerlingen. Misschien komt dan de verlichting ook bij moslims een keer op gang.