Ibn Ghaldoun moet open blijven

Welstijl

/ #256 Re: Re:

2013-07-04 11:17

#34: - Re:

"Het blijft gewoon een feit dat KAFIERS nooit van moslims zullen houden alleen als we hetzelfde zijn als hun. Dit heb ik niet verzonnen dit staat in onze boek!"

Dus jij hebt geleerd dat Kafiers (Atheïsten) nooit van moslims zullen houden. Iemand heeft jou dat geleerd. Die iemand heeft het waarschijnlijk zelfs aangewezen in jullie boek. Dat is waarschijnlijk de Koran.

Nou zal ik je vertellen dat ik een Atheïst ben. Een ongelovige zoals jullie dat noemen. Een Domoor zoals vele moslims dat noemen. Veel van de mensen om mij heen die niets van mijn geloofsovertuiging weten vinden mij geen domoor. Ik waardeer mensen om wie ze zijn of ze nou in God, Allah, Boedha of het spagettimonster geloven. Jullie boek heeft het wat mij betreft dus al fout!!

Jullie boek is de basis van het onderwijs op de enige Islamitische school van Nederland en ze leren jullie dus in ieder geval iets fout over deze Atheïst.

Even over de leerlingen die gefraudeerd hebben. Integriteit is een karaktereigenschap. Als deze hele kwestie niet bekend was geworden hadden tientallen leerlingen een mooier cijfer op hun diploma gehad, en daar hadden ze dan nooit iets van gezegd. Deze leerlingen komen misschien wel op plekken waar hun karakter en integriteit een erg belangrijke rol spelen.

Je opmerking over jullie boek verklaard dus een hoop!