Nee tegen het koningslied


Gast

/ #7681 Re: Re: Re: GODGEKLAAGD !!!! ... A-Sociaal ...??

2013-04-30 06:23

#7678: - Re: Re: GODGEKLAAGD !!!! ... A-Sociaal ...??

Er bestaat nog zo iets als bezuinigingsmaatregel, afschaffen. Dat is met veel andere heersers ook gebeurd, keizers, koningen en aanverwante. Bevolkingen willen geen lijfeigenen zijn.

Dat weten ze, vandaar bezit, villa's, geld, ons geld! in Griekenland. En onze regering werkte mee miljarden in die Griekse bodemloze put te gooien, tegen de wil van het volk!,  terwijl ze weten dat dit geld nooit terug komt. Neuh en we weten waarom. Is allemaal al lang voorzien en geregeld. Prins Claus had de familie daar al op voorbereid. Het is verbazend dat er nu toch nog een nieuwe troonopvolger komt. Voor hoe lang en egen welk salaris en welke belastingmaatregelen worden er nu eindelijk wel genomen?

Gewoon Balkenendenorm salaris en belasting betalen, plus vermogensbelasting. Al die belastiongontduiking aanpakken met terugwerkende kracht. Brievenbusfirma's aanpakken. Als al die officiële handelingen voor de staat zijn, mag dat als toeslagen op declaratiebasis worden vergoed. Vergeet niet dat de andere familieleden voor hun aanwezigheid ook gigantische bedragen opstrijken. En dan nog al die extra kosten aan beveiliging, catering en de rest.

Zijn ze allemaal belastingvrij of betalen al die anderen wel belasting? Met allerlei constructies om belasting te ontduiken en omzeilen ....

En daar een krakkemikkig koningslied voor zingen in goddelijke aanbidding voor de Zonnekoning? !!!! Laat die op de Olympus gaan zitten met de hele familie!!!!! En niet van ons geld! Dat is er al ingestoken.