Ik doe aangifte tegen Geert Wilders

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Ik doe aangifte tegen Geert Wilders.


Gast

#1176 Re: dhr a

2014-03-21 09:45


Gast

#1177

2014-03-21 09:45

Hij vraagt naar een derde wereld oorlog

Gast

#1178

2014-03-21 09:46

Graag gedaan !

Gast

#1179

2014-03-21 09:46

Ook ik maak me zorgen over de toenemende criminaliteit en het extreme geweld dat daar bij hoort. Maar haat zaaien lost dit probleem niet op. Daar is een totaal ander aanpak voor nodig. Laat Wilders daar maar mee komen, dan zal iedereen er wat aan hebben. !

En die overdreven aandacht is hem ook niet gegund .


Gast

#1180

2014-03-21 09:47

Deze man met zijn walgelijke uitspraken moet eindelijk gestopt worden. Indien het gerecht er niet in slaagt om hem deze keer te veroordelen dan komt de rechtstaat in gevaar en wordt Nederland ongeloofwaardig in de wereld.

Gast

#1181

2014-03-21 09:48

Doorgaan,

Gast

#1182 Re:

2014-03-21 09:49

#85: Anthoney Sparringa von Aylinghewehr. -

Beste Anthoney,

Jij hoeft hiervoor je excuses niet aan te bieden, dat moet dhr Wilders doen! Maar toch bedankt, het is al voldoende dat jij en vele andere niet Marokkanen hieraan meedoen. Het is inderdaad verschrikkelijk wat hij doet maar niet alleen hij is de boosdoener, waar blijft in gods naam de overheid die ons allen hoort te beschermen???? Ongeacht wie je bent. Hij moet ook gestraft worden net zoals elk andere burger die zulk soort uitspraken zou doen. Dit is geen meningsuiting meer maar verklaring tot oorlog in het land, zitten we allemaal hierop te wachten?? Vroeger waren de Joden zogenaamd niet goed genoeg en werden op een afschuwelijke manier behandeld en nu zijn het de Moslims/Marokkanen, en wie weet welk groep of religie er over een aantal jaar aan de beurt is...... Dus dit moet gestopt worden voordat het helemaal uit de hand loopt.

En voor zijn volgelingen: dames en heren WAKE UP! je zou heel erg zielig zijn als je gelooft wat hij zegt. Hoe wil hij dat gaan doen??? vraag het hem zelf, hij zal zeggen door hun paspoort af te pakken blablabla maar denk even met je volle gezonde verstand dat KAN gewoon niet . Ik snap best dat er haat is jegens criminaliteid enz. maar we zijn niet allemaal hetzelfde, open je ogen en kijk goed om je heen, er zijn zat half bloedjes wat gaat hij daarmee doen???? Kortom het is aan jullie om een oorlog te straten waar jullie niks mee bereiken (behalve lijken) of samen met een ieder die deel uitmaakt van dit land hand in hand verder te gaan en aan een vredig Nederland te werken!!!


Gast

#1183

2014-03-21 09:49

Het is duidelijk dat een niet democratisch gevormde beweging zich niet kan beroepen op een democratisch recht, t.w. vrijheid van meningsuiting. En dan dit recht zodanig te misbruiken door duidelijk over de grenzen van dit recht heen te gaan. Dit riekt naar fascisme. En daar moet de Nederlandse politiek heel argwanend tegenover staan, om nog maar niet te spreken van daadwerkelijk ingrijpen. Ik hoop dat de aangifte grote gevolgen zal hebben voor de heer Wilders!

Gast

#1184

2014-03-21 09:50

Ik heb etters van Nederlanders in mijn buurt wonen en schatten van Marokanen.

Gast

#1185

2014-03-21 09:51

Mijn stijl is dat ik altijd overal , in openbaar vervoer, in winkels enzovoort, alert ben en reageer op dit soort uitingen. Ik ga in gesprek met Marokkaanse jongentjes die trampassagiers provoceren door "Allah Allah " te roepen maar doe dat heel persoonlijk zonder "vingertje " en dan nemen ze vrolijk afscheid.. En de muisgrijze Haagse ambtenaren die steeds zuurder en bozer keken , die zijn wat mij gevaarlijker dan die jongens......

Gast

#1186

2014-03-21 09:52

Gelukkig dat er zo snel een reactie op Wilders komt n.a.v. zijn rascistische op angst inspelende uitlatingen. Mijn hoop is dat er een keer een bewustzijn op komt dat we wereldwijd moeten gaan samenwerken en delen I.p.v. nog langer en meer graaien.

Gast

#1187

2014-03-21 09:53

Landverraad

Gast

#1188

2014-03-21 09:53

Haha super grappig dit. Dit gaat geen flikker helpen.

Gast

#1189

2014-03-21 09:53

In de huidige samenleving is weinig tot geen respect. Haat zaaien is makkelijk. Ik kan het met 2 vingers in mijn neus. Chaos creëren is kinderspel. Maar de vrede bewaren, respect hebben voor elkaar, dat is moeilijk. Dat blijkt maar weer. Ik ben hier geboren. Ik ben Nederlander op papier. Mijn roots liggen op de Molukken. Ik heb respect voor alles wat leeft. Allochtoon, autochtoon, zwart, wit of wat dan ook. Maakt niet uit. Meningen kunnen en mogen verschillen. Maar dit gaat te ver! Hier moeten wij, als kleurrijke volk van dit land, wat aan doen!

Gast

#1190

2014-03-21 09:54

Hij moet aangepakt worden
Gerda

#1191

2014-03-21 09:55

Ach, ach.... en nu het slachtoffer uithangen! Wat een triest figuur. Als ik deze man hoor of zie komt de Kristalnacht naar boven. Was er toen ook niet zo'n volksmenner. Henk en Ingrid vallen de schellen nu nog niet voor de ogen vandaan. Betalen wij, de belastingbetalers, zijn beveiliging? Wil niet dat mijn centen daarvoor gebruikt worden. Als hij niet respectvol met mensen om wil gaan moet hij zelf de rekening betalen. Deze man heeft een stoornis, heeft hulp nodig. Nu eerst een cordon sanitaire. Wil ook niet stemmen op een partij die de pvv niet uitsluit. Volgens mij heeft die man door z'n isolement ook een paar tics opgelopen zowel geestelijk als lichamelijk.

Gast

#1192

2014-03-21 09:56

Wilders is een schande voor Nederland en voor de mensheid.

Gast

#1193

2014-03-21 09:56

Ik geef te kennen dat ik me schaam dat het in Nederland mogelijk is ( onder het mom van vrijheid van meningsuiting ) mensen te kwetsen en te vernederen.

Gast

#1194

2014-03-21 09:57

Natuurlijk teken ik deze petitie! We gaan toch niet met knze ogen open toekijken hoe Wilders de rol van Hitler overneemt ? Hier kunnen wij toch mee instemmen? Teken nu allemaal snel.. Voordat het in dit land echt uit de hand loopt..

Gast

#1195

2014-03-21 09:58

Hij moet een keer ophouden. Waar houdt het op.

Hij schreeuwt maar van alles en wie betaald de onkosten voor zijn beveiliging?
Human rights defender

#1196 Geen verbetering.

2014-03-21 09:58

dit stopt alle "vooruitgang" die Wilders heeft geboekt de argumenten worden nu niet eens meer serieus genomen, dat is onmogelijk geworden. geopolitiek heeft vooral mijn interesse, lokale/nationale alleen als er verdeeldheid dreigt te ontstaan. dit is de 3e generatie en iedere generatie kijkt anders naar zijn/haar cultuur, ja er zijn nieuwe bekeerden in de Islam, door verzet krijgen we er altijd meer, religie is een hypnose, door de juiste verwoording krijgen we grip op de bevolking en het vertrouwen in een individuele en/of familiare vooruitgang. de arabische lente heeft heel veel veranderd in dat land, de vrijheid van cultuur/religie creeeren in dat land heeft vortaan de voorkeur boven de vrijheid opzoeken in Nederland. sinds 2011 is er een aardverschuiving begonnen die dat land steeds meer en permanent veranderd. door de communicatie tussen mensen te verbeteren kunnen we de druk verlichten door ze ZELF met elkaar te laten praten. het kan ooit te laat zijn om de vergelijking te trekken, het is echter nooit te vroeg. we moeten sinds 1945 allemaal leren hoe op een verantwoorde manier om te gaan met elkaar, en groepsgedrag creeeren door een zaal te laten scanderen zorgt voor dit soort uitlatingen. heel veel mensen krijgen de kriebels en hebben het gevoel in 1936 te leven ipv 2014. het wordt zo een welles/nietes spelletje die snel uitgebuit kan worden door een 3e partij die niet het beste met het land voorheeft maar instabiliteit creeert om economische belangen te verzekeren. door de term "de marokkaan" toe te passen voelen mensen zich weggezet ipv betrokken. Ze zijn hier over het algemeen net zo gelukkig als iedereen ook mede door de wetten en regels die discriminatie verbieden. het zijn de mensen die worden opgejut, het was eerst zo erg dat de pacifisten werden gelynched in de straten omdat de haat zover opliep dat oorlog moest volgens zovelen. goebbels begon ook met "minder" nou het werden er ook minder, een beleidsverandering zou enorm helpen om de gemoederen te bedaren. iedere vorm van aanzetten tot buitensluiting leid tot meer conversies in o.a. de Islam.


Gast

#1197

2014-03-21 10:00

Er moet gewezen worden op de impact van de uitspraken, over Marokkanen van rechts-extremist Wilders, op de kinderen die hier geboren zijn, Marokko amper kennen (alleen van vakantie) en die hier naar school gaan. Deze onschuldige kinderen worden behoorlijk aangetast in hun zelfvertrouwen. Ze groeien op in een omgeving die haat zaait, onveilig en vol hostiliteit. Als je opgroeit in een omgeving waar veiligheid, affectie en het recht om je zelf te zijn door de achterlijke uitspraken van Wilders ontbreken, dan moet je straks als samenleving niet raar kijken als er een generatie ontstaat die onevenwichtig is, psychologisch niet in orde en onzeker is. Wilders is een laf. Hij weet dat deze kinderen zich niet kunnen verdedigen. Hij weet ook dondersgoed dat deze kinderen op school worden gepest door andere ook onschuldige kinderen die er vanuit gaan dat Wilders de waarheid zegt.

Wilders werkt aan een bom die ooit zal ontploffen. Deze bom is de toekomstige generatie Marokkanen. Dat zijn kinderen van nu die straks actief mee gaan doen aan onze maatschappij. Ik vraag me af hoe zo een generatie in de toekomst zal functioneren als deze in een omgeving opgroeit vol met gevoelens van haat, bedreigingen en hostiliteit. De gevolgen kunnen nog ernstig zijn wanneer de samenleving wordt geconfronteerd met burgers die onevenwichtig zijn, zich minderwaardig en onveilig voelen. De vraag is dan ook niet of ongeregeldheden en ongehoorzaamheid zullen plaats vinden maar wanneer ……Wilders werkt expliciet aan het ontwrichten van een gezonde, tolerante en liefdevolle maatschappij. Hij wil dolgraag een BOM laten ontploffen om een eind te maken aan een veilig, tolerant beschaafd land als Nederland.

Laat u dit gebeuren? Blijft u aan de kant staan en stil zwijgen? Blijft u doen alsof er niets aan de hand is? Ik verwacht ook dat de Nederlandse intellectuelen actief meedoen aan het ontmaskeren van deze praktijken. De rol van intellectuelen is het ontmaskeren van de ideologieën die tot doel hebben een totalitair gedachtegoed te laten heersen. Dit laatste hebben tal van intellectuelen in onze jonge geschiedenis al gedaan. Nu moet dit ook gebeuren…

Tot slot de reactie van de premier van Nederland op de uitspraken van Wilders biedt een favorabele bodem voor extreemrechts. De houding van de minster president getuigt van een grote dosis aan egoïsme, eigen belang en is ver van solidair. Hij hoort de beschermer van fatsoen en universele normen en waarden te zijn als vertegenwoordiger van dit land. Helaas koos hij voor stilzwijgen en passief optreden.
Menneer Rutte moet straks niet raar kijken als er rare dingen gebeuren. Dan is het op dat moment ook te laat…….

Houcine Haddouche



Gast

#1198

2014-03-21 10:01

Goed bezig !!

Gast

#1199

2014-03-21 10:02

Goed dat iemand deze petitie organiseert! Complimenten voor de beschaafde opzet!

Gast

#1200 Re:

2014-03-21 10:02

#1195: -

Europees subisidiegeld :)