Ban tegenpitjes.info

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Ban tegenpitjes.info.

Thomas Veltman

#1

2012-11-05 12:36

Getekend en wel. Weg met die site!
Sanne

#2

2012-11-05 18:43

Je hebt de link verkeerd getypt in je begin-stukje :p vandaar dattie het niet doet..
Cindy de Jong
De auteur van deze petitie

#3 Gefixt

2012-11-05 19:49

Haha ja zie het, gefixt!
Een kritische lezer

#4 serieuzer

2012-11-06 18:14

Hallo petitioneer,
Ik zou vooral dat gedeelte met die hoofdletters even herschrijven en niet in hoofdletters zetten.
Dat komt een stuk professioneler en dus serieuzer over.
Met vriendelijke groet
Cindy de Jong
De auteur van deze petitie

#5

2012-11-06 19:47

Dank voorje feedback, kritische lezer. Het word zodra aangepast.

Gast

#6

2013-03-09 15:36

Ik ben geen liefhebber van vechthonden maar dit is regelrecht een haatsite. Uit de lucht ermee.

Gast

#7

2013-05-19 12:25

scheren alles over 1 kam lig niet aan de hond of honden soort hebben ze ooitvan socialisatie gehoord geen hond woord vals geboren maar door sommige trieste personen gemaakt dan die onzin op hun site je moet met mes lopen ik bezit zelf2 american staffords ik denk als een persoon hun met een mes aanval er minstens zwaar gewonden gevallen is het niet door mijn honden is het door mij mijn honden zijn zeer sociaal dus ik kan mij over dit boos maken hebben ze ooit wel eens en pitbull of iets dergelijks ontmoet ik denk het niet anders zou er niet veel rasistische dingen staan zetten aan tot haat is dat niet verboden zelfde als ik roep dat bepaalde bevolking groep slecht is en niet deug TEGENPITJES FUCK YOU bestaan ook verantwoordelijke eigenaars jullie met je tunnel visie!

Gast

#8 achterlijke mensen

2013-08-01 13:41

dit zijn dus mensen die geen verstand hebben van honden
het valt me ook op dat er honden tussen zitten die zelf aardig fel kunnen zijn
pff ik kan hier zo kwaad om worden ..
ik probeer samen met vast wel meer eigenaren de vooroordelen uit de lucht te krijgen.. en ja hoor dan krijg je weer zo 1 die het weer moet verkloten ..
Een stafford fan

#9 Bekrompen

2013-08-01 15:27

Echt een voorbeeld van een site van mensen die niet weten waar ze het over hebben.
Eigenlijk zou men een petitie moeten maken om dit soort mensen op te sluiten, geesteszieken sluit je op in het Pieterbaan centrum of in het van Mesdag kliniek.
Je straft de honden af terwijl die er niks aan kunnen doen, het zijn de mensen die de honden verkeerd opvoeden.

Ik heb zelf een Staffordshire Bull Terrier en die is super lief voor mijn zoontje van 2,5, het is maar net hoe jij je hond opvoed.

Maarja ik denk dat het nutteloos is dat aan deze bekrompen ingestelde mensen uit te leggen wrss heeft men het verstand van een achter einde van een koe.

Corrie

#10 Gedeeld !

2013-08-01 15:40

Getekend en gedeeld op mijn Facebook Staffords en pitbulls pagina. Allemaal liefhebbers die tegen deze website zijn.
Ilovepitts

#11

2013-08-17 11:51

Hallo pitbull haters,

Ik heb 2 pitbulls. 1 is 2 jaar oud, een reu. Hij heeft pitbulls, am staff en old english Bulldog in zijn bloed. Hij gaat perfect om met de buurtkinderen en mijn 2 katten kippen en andere dieren. Mn teef is 5 e bestaat uit een Rodesian Rightback en een Am staff. Ook zij is zeer lief en gaat ook makkelijk met kinderen en andere dieren. Zij heeft zelfs in Amsterdam Osdorp een overvaller gepakt die met een mes de kroeg wou overvallen.

Cesar Milan heeft meerdere Pitbulls en Bulldogs. Hij is de bekendste hondentrainer.
Kijk het programma eens. Dan zult u zien dat door slechte opvoeding iedere hond verkeerd gedrag kan gaan vertonen.

Ik nodig u uit om eens te kijken en aaien. U zult zien dat het geen monsters zijn maar juist zeer trouwe lieve huishonden.
Laten wij een afspraak maken zodat ik uw vooroordeel kan weerleggen.

Met vriendelijke groet,
Bob Buitenhuis jacky en Baue

Gast

#12

2013-09-27 16:52

daar op die site zijn ze gwn kkgek in hun hoofd die mensen van die site moeten afgeschoten worden

Gast

#13

2013-09-27 17:43

Ik vind het verschikelijk dat sommige honderassen het hebben gedaan. Ik heb zelf een akita hoeveel rotopmerkingen ik wel niet krijg en ook reactie,s als ja zo zijn die honden terwijl hun hond mijn hond aanvallen en zij beschermt zichzelf. trouwens ze is bijna doodgebeten door 2 honden dus waarom bepaalde rassen uitschelden en zo,n belachelijke site opzetten. Vaak zijn die kleine keffers fel en dan nog te spreken over lab en andere hondjes

Gast

#14

2013-10-19 12:55

Wat een trieste bedoeling dat mensen geen verstand hebben van dieren en dan vooral van dit soort honden. Die mensen ( nou ja mensen, dombo's) dit zulk volk zorgt ervoor dat dit ras onbegrepen wordt. Ik kan me er zo kwaad over maken dat zulke sukkels de honden straffen voor het geen wat de mens met ze uitvreet. Erg triest dat je dan een site als deze in het leven moeten roepen. Laten we het er eens over hebben hoe vaak die kleine hondjes bijten, maar daar wordt niks over vermeld. Hoe vaak bijten die kleine hondjes kinderen wel niet,of bijten in je klauwen of gezicht maar omdat het leed hier te overzien is wordt dat niet vermeld. En wat dacht je er van hoe vaak die kleine k.... Hondjes die groten uitdagen en dan vinden ze het gek dat ze gegrepen worden. Als de eigenaren die kleine k.... Hondjes nou eens manieren leren en niet altijd los laten lopen of aan zo'n Rolband naar grotere honden laten lopen en afstraffen als ze de hele tijd staan te keffen naar andere grote honden gaat het stuk beter neem dat maar van mij aan want, het zijn grote uitlokkers. Ik heb 2 honden een Engelse stafford en een Amerikaanse xl pitbull nou ik kan je wel vertellen die zijn al 3 keer gebeten door andere honden maar doen niks terug om dat ze wel gemanierd zijn opgevoed. En een grotere kindervriend dan dit ras bestaan er niet. Jammer dat er mensen zijn die dit ras helemaal naar de verdoemenis helpt jammer dat ze niet verder kijken dan hun neus lang is en zich hier niet beter in verdiepen maar dit zegt al genoeg over hun IQ . Van mij mag die site er meteen af want die is nergens op gebaseerd. Getekend een enorme super fan van dit ras. I love pitbull's en stafford's alias van nature geen vechthond alleen in de verkeerde klauwen.

Gast

#15

2013-10-22 19:52

Ik vind dit niet normaal dat pitbull's zo worden afgeschilderd .het zijn harstikke lieve honden ,kan dit weten omdat ik zelf een pitbull heb .mijn hond (pitbull) is zelf al een paar x aangevallen door een duitse herder en deed niks terug .honden die af en toe een andere hond pakken ligt meestal de schuld bij het baasje en niet bij de hond zelf .mensen mogen elkaar ook niet ik moet ook niet elk ras ,maar zet toch ook geen onzin op internet .mijn hond is erg lief met andere honden en vooral met mensen in het bijzonder met kinderen .dus ik zou zeggen stop met die onzin .

Gast

#16

2013-12-03 17:21

Succes. Ik sta volledig achter mijn besluit deze petitie te tekenen.

Gast

#17

2014-02-01 22:29

Mijn pitbull is een geliefde hond in onze buurt, dus ik teken hem geen ruimte voor haatdragende sites en mensen. Degene die heet eens zijn met deze site, zijn precies zelf waar ze tegen zijn, en daarbij lijkt het wel een door een kind gemaakte site.

Dit bericht is verwijderd door de schrijver ervan (Toon details)

2014-03-07 20:33Gast

#19

2015-04-08 23:34

Ik heb zelf een am stafford en een kruising staf pit en het zijn 2 dikke schatten.en word een beetje flauw van mensen die alleen maar negatief zijn over dit soort rassen.NOG 1X VOOR DEZE MENSEN :HET ZIJN DE BAZEN DIE HET DOEN MAAR DE HONDJES MOETEN DE SCHULD HEBBEN OMDAT ZE TE LAF ZIJN OM DE BAAS EROP AAN TE SPREKENBetaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...