Petitie tegen het houden van gevaarlijke honden in de gemeente Schilde

Petitie tegen het houden van gevaarlijke honden in de gemeente Schilde / Mededelingen / Vervolg op Gemeenteraad 19 april jl / Opmerkingen


Gast

#1

2022-04-28 10:04

Volhouden, niet opgeven, blijf er bovenop zitten . De feiten waren te ernstig, de gevolgen ook. We mogen niet wennen aan dit soort van aanvallen op wandelaars.
Hondenvriend

#2

2022-04-28 10:18

Eerst van harte dank voor het behartigen van deze zaak! Hoewel de feiten zonneklaar zijn en niet voor interpretatie vatbaar,  worden er geen maatregelen genomen!  Wandelaars en fietsers mijden het traject, wetende dat , indien deze honden om de één of andere reden weer eens losbreken, ze letsel berokkenen. Het laatste feit was niet het eerste. Wat vooral tegen de borst stoot is de laksheid van wie de macht heeft om hieraan iets te doen,  concreet en met onmiddellijk effect!

Wordt gevolgd én vervolgd!

 

 

 

 


Gast

#3

2022-04-29 10:16

Dat is de gewoonste zaak van de wereld. Op alles wat je aan de gemeente vraagt krijg je geen antwoord en wordt er niet gereageerd. Was hun vorige slogan tijdens de gemeenteraads verkiezingen niet. Geef de gemeente terug aan de burgers. Tot op heden nog niets van gemerkt!!!

Gast

#4

2022-05-02 10:02

Dit toont spijtig genoeg aan dat er te weinig respect is voor de inwoners van Schilde. Het gaat over zeer ernstige feiten. Het is niet de eerste keer dat ik ervaar dat sommige van onze Schildenaren meer krediet hebben bij het gemeentebestuur dan anderen. 'Ons kent ons' of liever 'wie kent wie'?



Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...