NABV wanneer maak je de B nu eens waar?

NABV wanneer maak je de B nu eens waar? / Mededelingen / Antwoord van de NABV / Opmerkingen

Capt. Toothless
Gast

#1

2022-03-31 17:25

Wat een leugenachtig en oeverloos gelul. Buiten de organisatie van Dark Forest Ulicoten, waar de problemen begonnen, wist geen enkele organisatie van de problemen tot een week voordat de NAV (ja ik laat de B met opzet weg) het algemeen bekend maakte. De NAV probeert zich hier weer in te dekken en alle verantwoording af te schuiven naar de organisatoren.


Gast

#2

2022-04-01 06:21

WTF !

Dit stukje tekst is een dikke leugen 



**
Op je petitie zal verder geen actie volgen. Organisaties worden al sinds april vorig jaar actief -toe dit begon te spelen- actief ondersteund. Er is in dit dossier geen stap gezet waarbij niet de belangen van de airsoftsport, haar beoefenaars én de sportaanbieders bijzonder zorgvuldig gewogen zijn.

Als je vragen hebt, stel ze dan gerust. We beantwoorden ze graag.

Vriendelijke groet,

Team NABV
**

LEUGENS !!!!
De organisaties zijn pas in jan 2022 ingelicht,
1,5 week voor dat alle leden zijn ingelicht..

Weet niet wie deze leugens getyped heeft maar moet ogen uit zijn kop schamen.. om zulke leugens te vertellen.



Dit bericht is verwijderd door de schrijver ervan (Toon details)

2022-04-01 06:27



Gast

#4

2022-04-01 09:32

Een vreemde reactie voor een vereniging die voor de sport op komt. Allereerst ontbreekt in deze casus de transparantie. Melding maken van het feit dat dit gedetecteerd is had al ruimte gegeven om na te denken over oplossingen in een gezamenlijk format. Verder is het interessant om te zien hoe de NABV zichzelf lijkt te vrijwaren van haar verantwoordelijkheden als vereniging. Er wordt contributie betaald in de veronderstelling dat de NABV de zaken met betrekking tot wettelijke regelingen op zich neemt. Als dit niet waar is moet zij dit ook dus niet doen! Dit betekent dat het de verantwoordelijkheid is van de NABV om bij voorbaat de regeling rondom materiaal in BBs te controleren op ook de Nederlandse regelgeving en niet alleen de Europese. Immers heeft het namelijk wel de macht haar leden te verplichten enkel toegestane BBs te gebruiken. Dan is het ook haar plicht om dit goed te regelen.

Deze reactie is een pure afschuiving van haar eigen plichten of het falen van haar plichten. Ook is deze reactie een klap richting de organisatoren en beoefenaars doordat zij verbloemen dat het haar fout is. Ik ben zolangzamerhand wel benieuwd in hoeverre de NABV niet aan te klagen is voor nalatigheid op haar plicht.




Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...