Zeg nee tegen de kap van de populieren aan de Industrieweg!

Zeg nee tegen de kap van de populieren aan de Industrieweg! / Mededelingen / Gemeente in hoger beroep bij Raad van State / Opmerkingen


Gast

#1

2018-09-27 10:10

Wat een hoop gedoe, en wat een droeve indruk maakt de gemeente dat zij hier zelf ook zoveel tijd aan kwijt willen zijn. De bomen gewoon laten staan is toch ook een optie, "Groen" links...?
Maar nee, de wethouder gokt erop dat de simpele burger hier niet op in kan gaan doordat men niet zoveel geld heeft voor een verdere rechtsprocedure, uiteraard.
En dat begrijpen andere medeburgers ook als dat laatste het geval zou zijn, hoe treurig dat ook zou zijn voor de bomen, jullie woonplezier en ieders frisse lucht, de gemeente trekt qua imago en waardering hier absoluut nog steeds aan het kortste eind - een daling naar 0.0! Zou Groenlinks bij de volgende gemeenteraadsverkiezing net zoveel stemmen krijgen als de vorige..??? Van míj niet meer in elk geval!!

Gast

#2

2018-09-27 12:16

Hoi Michiel, complimenten voor je acties tot nu toe.
Hoop dat DAS iets kan betekenen .................een gerechtsgang is zo een verdomd
vervreemdend gebeuren wat zo veraf staat van je doel en intentie. Succes.
Met groet, paulien

Gast

#3

2018-09-28 09:10

Ongelooflijk dat de gemeente het zo ver laat gaan... 


Gast

#4

2018-09-30 10:25

Hoe komt het zo dat gemeentebesturen zulke slechte verliezers zijn. Het is gewon de arrogantie die mensen krijgen zodra ze invloed kunnen uitoefenen, dat is het hele eieren-eten!