STOP HET VERPLICHTE 5 JAARLIJKSE EXAMEN! BIJSCHOLING JA, IEDERE 5 JAAR EXAMEN NEE!

STOP HET VERPLICHTE 5 JAARLIJKSE EXAMEN! BIJSCHOLING JA, IEDERE 5 JAAR EXAMEN NEE! / Mededelingen / Op zoek naar instructeurs die hun 'vervelende' ervaring met de praktijkbegeleiding op papier willen zetten, ter ondersteuning van de petitie. / Opmerkingen


Gast

#1

2017-03-30 20:05

Het is gewoon te gek voor woorden dat wij een examen moeten doen om te kunnen blijven werken. Het kost elke vijf jaar een godsvermogen om weer vijf jaar door te gaan. Welke beroepsgroep in dit land heeft dit?

Gast

#2

2017-03-31 07:50

Je moet voldoen aan het protocols, dwz dat je een verhaaltje moet instuderen waarin alle onderdelen van dat protocol aan bod komen.
Doe je dat niet, en je benoemt niet alle protocol onderdelen, ben je dus gezakt en kun je je eigen bedrijf op je buik schrijven.
Neem als vergelijkings matreriaal een vrachtwagen chauffeur die met 35 ton ADR goederen door een dorpskern rijdt, als die niet slaagt voor zijn code 95 kan hij ernstige ongelukken veroorzaken maar hij rijdt na het volgen van de verplichte bijscholing gewoon verder.
.

Gast

#3

2017-03-31 16:04

goedendag ik zit dit jaar al 38 jaar in het vak en ik zit er tegen aan te hikken weer al die spanningen het klopt van geen kanten dat je als een imbeciel naast de leerling moet gaan zitten met iemand op de achterbank geen enkele beroepsgroep hoeft telkens opnieuw een examen te doen met deze sanctie geen politieman geen ambulance broeder geen arts zelfs geen politici dus het is alleen maar bedoeld om de groep opleidingsinstituten met hier een daar een huisje in het buitenland of hier en daar een bootje etc hun inkomsten te laten behouden en ook het IBKI op peil te houden groetjes klapwijk