STOP HET VERPLICHTE 5 JAARLIJKSE EXAMEN! BIJSCHOLING JA, IEDERE 5 JAAR EXAMEN NEE!

Zwaard_boven_hoofd.jpg

STOP HET EXAMEN IEDERE 5 JAAR!

Iedere 5 jaar moet een rijinstructeur opnieuw "examen” doen. Dit examen noemt men praktijkbegeleiding. Halen wij dit examen niet, dan zijn wij alles kwijt. Het gaat om onze baan als rijinstructeur of onze rijschool!

Door het wegvallen van onze inkomsten kunnen wij zowel zakelijk als persoonlijk failliet gaan. Ook onze klanten kunnen hierdoor ernstig gedupeerd raken! Dit kan naar onze mening niet de bedoeling zijn!

Wij zijn voor vakoverstijgende bijscholingen. Elke 5 jaar een alles of niets examen waardoor wij onze bevoegdheid kunnen kwijtraken gaat ons veel te ver. Wij hebben immers al examen gedaan en zijn daarvoor geslaagd.

Wij willen ons graag door ontwikkelen door bijscholingen die recht doen aan ons vak. Onze bevoegdheid kwijt raken door het wel of niet slagen voor de praktijkbegeleiding willen wij niet!

Tekent u ook zodat onze toekomst weer veilig is?

U helpt hiermee alle rijinstructeurs in Nederland enorm!

Vergeet niet de ondertekening van de petitie te bevestigen! Dit doet u door op de link te drukken die u na het ondertekenen in uw mailbox krijgt.   

Meer informatie of op de hoogte blijven? Bezoek dan onze website en/of wordt lid van ons op facebook!

 

 

Logo_LBKR_op_maat1.jpg

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik LBKR om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...